Elmaradhat a hétvégi forduló - ilyen lesz az időjárás

Magyarország - A tél nem enged a szorításából!

Forrás:

Mint jeleztük, elmaradhat a hétvégi forduló, sajtóhírek szerint akár már ma döntés születhet erről. Éppen ezért néztük meg, milyen időjárást jósolnak az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársai a következő napokra.
 
 
Csütörtök
A hajnali óráktól délnyugat felől fokozatosan megnövekszik, déltől meg is vastagszik a felhőzet, és késő délutántól egyre több helyen valószínű ismét havazás. Északkeleten egész nap túlnyomóan napos időre számíthatunk. Helyenként megélénkül a keleti, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -13 és -19 fok között várható, de a derült, vastagabb hóval borított tájakon, elsősorban a Nyugat-Dunántúlon és az Északi-középhegység völgyeiben -22 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és -7 fok között alakul.
 
Péntek
Erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, északkeleten várható a vékonyabb felhőzet. Éjszaka és a reggeli, délelőtti órákban többfelé, később egyre inkább délen valószínű havazás. A keleti, északkeleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -12 fok között alakul, de északkeleten a gyengébben felhős tájakon ennél hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és -6 fok között várható.
 
Szombat
Többnyire erősen felhős időre számíthatunk, csak kevés napsütés valószínű. Elszórtan várható hószállingózás, kisebb havazás. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet +2 és -4 fok között várható.
 

Élő közvetítés és a gólok története a mai Magyar Kupa-meccsekről - NB1.hu

Élő közvetítés és a gólok története a mai Magyar Kupa-meccsekről

Legfrissebb híreink