Elkezdte az MTK - bejelentés a magyar válogatott védőről

Még nem végleges a távozók névsora.

Forrás: mtkbudapest.hu

AZ MTK KÖZLEMÉNYE AZ EDZÉSRŐL ÉS BESE BARNABÁSRÓL:

,,Csapatunk elkezdte a felkészülést a 2020/21-es idényre, amelynek során újra az OTP Bank Ligában szerepel majd együttesünk.

Az első gyakorlás előtt Michael Boris vezetőedző tartott eligazítást a játékosoknak: bemutatta az új labdarúgóknak a csapat körüli munkatársakat, az MTK Budapest történelmét, elmondta a legfontosabb elvárásait, valamint lefektette azokat a szabályokat és követelményeket, amelyeknek a keret tagjainak meg kell felelniük a következő időszakban.

Ezt követően elkezdődött a felkészülés a pályán is, a stáb egyből a közepébe csapott, hiszen a fiatalok György Rolland erőnléti edző felügyeletével már korábban munkába álltak, és a keret további tagjai is elvégezték az előírt teendőket. Az edzésen részt vettek az új igazolások: Balázs Benjámin, Tiago Ferreira, Sebastián Herrera, Barna Szabolcs és Bojan Miovski is, ahogy a kölcsönből visszatért Myke Bouard Ramos, George Ikenne-King Patrick és Varasdi Dániel is jelen volt. Milan Mijatovics viszont csak szerdán kapcsolódik majd be a felkészülésbe, hiszen számára nemrégiben ért véget a bolgár bajnokság, így engedéllyel maradt távol, ám természetesen a technika segítségével ő is élőben követte a csapat megbeszélésen elhangzottakat. 

Klubunk célja mindvégig az volt, hogy a kiszemelteket a felkészülés kezdetéig leigazoljuk, így gyakorlatilag a teljes kerettel kezdhette meg a munkát a stáb.

A távozók névsora azonban még nem végleges: több játékosunk jövőjéről még folynak az egyeztetések, például az esetleges kölcsönadásokról, ezek zöméről a következő 10 napban döntés születik.

 

Ott volt az edzésen Bese Barnabás is, aki edzéslehetőséget kért és kapott az MTK-tól, fontos információ, hogy a válogatott játékos azonban nem idehaza folytatja pályafutását. 

 

A vezetőség - akárcsak januárban - ezúttal is lehetőséget biztosít a csapatnak külföldi edzőtáborozásra, melyre a tervek szerint július második felében kerülhet sor, addig idehaza készül a csapat. Ennek legfőbb hozadéka, hogy nemzetközi edzőmérkőzésekkel készülhetünk az NB I-es szezonra."

Legfrissebb híreink