Elképesztő kettősségek a felejthetetlen Puskás-MTK után

Egészen egyedi mérkőzés volt.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Puskás Akadémia 3-2-re verte az MTK-t az NB I szombati játéknapjának legfelejthetetlenebb mérkőzésén. A találkozón furcsábbnál furcsább történések követték egymást - a gólokról itt mutattunk összeállítást.

 

A lefújás után érthetően ellentétes érzelmekkel reagált Radoki János és Lucsánszky Tamás, a két vezetőedző. A hazai tréner boldog volt a látottakkal. "Örülök, hogy megnyertük ezt a mérkőzést, úgy érzem, hogy megérdemeltük, hisz mi voltunk a jobb csapat a pályán. Amióta én vagyok az edző, ennyi nagy helyzetet még nem dolgoztunk ki, a játékosok hajtottak, harcoltunk, visszatámadtunk, összefogtunk, egy lépéssel többet csináltunk. Remélem, tudjuk ezt folytatni a továbbiakba."

 

A vendégek mestere érthetően csalódottan fogalmazott. "A játék képe alapján a kezünkben volt a három pont, főleg a második félidőben - ráadásul kaptunk két olyan gólt, ami NB I-es szinten elkerülhető. Úgy szálltak be cseréim a kispadról, ahogy az MTK-szinthez nem méltó. A Puskás jobban akart, míg mi elpuskáztuk a ziccereket - a bekapott gól utáni fordításunkat pozitívumként tudnám értékelni, de idegesek voltunk a pályán, ez gond. Cél a nyugodtság megteremtése a következőkben, rendet kell raknunk a pályán."

Legfrissebb híreink