Élesnek indult, de a Fradi végül kiütötte a Paksot - VIDEÓ

Paks – Böde megszakította a nyolcmeccses góltalanságát. VIDEÓ!

Forrás:

Az első félidőben a Paks remekül kezdett hazai pályán, először Kecskés Tamás próbálkozott távoli lövéssel, majd Balázs Zsolt maradt le egy hajszállal Báló Tamás beadásáról. Negyed óra után még csak a Paksnak volt helyzete, Papp Kristóf fejesénél már Dibusz Dénesnek is játékba kellett avatkoznia.

 

 

A kimaradt helyzetek természetesen megbosszulták magukat, ugyanis a Ferencváros az első valamirevaló támadásából megszerezte a vezetést. A Vidi és a Loki elleni meccs hőse, Radó András tálalt Roland Lamah elé, aki 14 méterről kilőtte a bal alsó sarkot (0-1). A gól után átvette az irányítást a Fradi, nem sokkal később Stanislav Sesták lőhetett volna gólt, de a Paks kapusa, Székely György remekül halászta le a labdát a támadó lábáról. Az első játékrész végén ismét átvette az irányítást a hazai csapat, de mielőtt igazán lendületbe jöhetett volna, Szabó Zsolt véget vetett az első 45 percnek.

 

 

A fordulás után is a Paks volt aktívabb, Bartha László jelentkezett egy remek tekeréssel, ami alig kerülte el Dibusz Dénes kapuját. A hazai aktivitást ismét gól követte, ugyanis az 56. percben Leandro beadását Böde Dániel tette tovább Stanislav Sestáknak, aki 13 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot (0-2).

 

 

A kétgólos hátrányban Csertői Aurél pályára küldte Hahn Jánost és Bajner Bálintot, hogy friss lendületet adjon Paks játékának, azonban ismét a Fradi szerzett gólt. A 8 mérkőzés óta gólcsendben futballozó Böde Dániel gondolt egyet, megeresztett egy bombát 26 méterről, ami irányt változtatott a hazaiak játékosán, Papp Kristófon, ez megzavarta Székely Györgyöt, így a kapuban kötött ki labda (0-3). A Ferencváros támadója legutóbb szeptember 19-én, a Békéscsaba ellen volt eredményes az OTP Bank Ligában.

 

 

A 78. percben Balázs Zsolt helyére a veterán Kiss Tamás érkezett, akinek ez volt a 200. bajnoki mérkőzése az élvonalban. A hazaiak kapitánya, Báló Tamás át is adta neki a karszalagot. A 88. és a 90. percben ismét Böde Dániel volt a főszereplő, aki előbb a csereként beálló Busai Attilával, majd a másik tartalékkal, Varga Rolanddal is lövetett egy gólt.

 

 

A két csapat között nem volt ekkora különbség, de ez egy ilyen szezon. A Ferencvárosnak most minden bejön, és úgy várhatja a jövő heti derbit, hogy a tabellán 21 pont előnye van a lila-fehérek előtt.

 

Paks–Ferencváros 0–5 (0–1). Az élő közvetítés a linkre kattintva olvasható!

 

 

A DVTK nem teljesítheti a vezetők ultimátumában foglaltakat, így elméletileg mennie kell Bekőnek. De vannak-e már jelöltek a helyére? És Egervári lehet befutó?

 

Gyenge meccsen mentett a Hali pontot a Békéscsaba ellen

 

Megint Mbaye Diagne volt az Újpest sikerkovácsa!

 

Torghelle szalagot kapott, intézte is a Vasast

 

Élesnek indult, de a Fradi végül kiütötte a Paksot

 

A PAFC-nak továbbra sem megy a Bp. Honvéd ellen

 

Storck hosszabbítást javasolt Kleinheislernek

 

Edzői értékelések az NB I 18. fordulójából 

 

Legfrissebb híreink