Eldőlt a Hali szurkolók elnökének a sorsa - reagáltak az ultrák

Hivatalos bejelentés.

Íme, a bejelentés:
 
"A Haladás Szurkolói Klub Egyesület 2019. április 5-én pénteken rendkívüli közgyűlést tartott. Az elnöki beszámoló mellett természetesen téma volt Keringer Zsolt lemondása is. A Szurkolói Kört 15 éve vezető Haladás-drukker még február végén jelentette be lemondását - a rövid, de érzelem dús lemondás mögött nehéz döntés meghozatala állt.
 
A Közgyűlés meghallgatta az elnököt, aki részletesen beszámolt az egyesület előző évi tevékenységéről, valamint a benyújtott lemondásának fő okairól. Az elnök beszámolóját követően a tagság részéről több felszólalás is elhangzott, amelyben az elnök eddigi tevékenységét és munkáját értékelték, elismerték és kérték Keringer Zsoltot, hogy továbbra is vállalja el a Haladás Szurkolói Kör elnöki posztját.A vélemények elhangzását követően a Közgyűlés az elnök személyéről bizalmi szavazáson döntött- ezt a döntést tiszteletben tartva és elfogadva az érveket Keringer Zsolt továbbra is vállalta az elnöki tisztséget.
 
Vélemények a döntésről:
 
Sebestyén Gábor, GWA: A Green White Army szurkolói csoport örömmel fogadta, hogy a Haladás Szurkolói Kör Közgyűlésén a tagság továbbra is Zsolt személyében látja a garanciát. Nagyon sokat tett a szurkolókért és részünkről továbbra is támogatjuk munkáját, ahogy eddig is ezután is együtt fogunk tenni a szurkolókért.
 
Miklós Zoltán, GKG: A Green Keyers Gents részéről eddig sem volt kérdés Zsolt személye és részünkről is támogatjuk továbbra is Keringer Zsoltot."

Legfrissebb híreink