Elárulta a Paks edzője, mivel nem foglalkoznak már

És azt is, miben reménykedik.

Forrás:

A legutóbbi hétvégén igazi „hatpontos” rangadót játszott a Puskás Akadémia ellen a Paks, és úgy tűnt be is zsebeli az összes megszerezhető egységet a 91. percben, de Kassai Viktor les miatt érvénytelenítette a hazai csapat találatát. 
 
Csertői Aurél, a csapat vezetőedzője a DVTK elleni újabb hasonlóan fontos mérkőzés előtt kijelentette, már nem foglalkoznak vele, hogy legutóbb egy téves játékvezetői ítélet fosztott meg őket a győzelemtől, megy minden tovább a maga útján. 
 
– Remélem, ezek a hibák - minden oldalról - a bajnokság folyamán kiegyenlítődnek, ami azt jelenti, hogy bízom benne, most már nem minket fognak súlytani az ilyen dolgok – folytatta a tréner. – Ebben a bajnokságban harmadszor találkozik egymással a két csapat, ezért sok újdonság már nem várható. Egy ilyen mérkőzésen a csapat jelenlegi formája dönthet vagy akár a játékosok egyéni döntései is kihatással lehetnek a találkozó végkimenetelére. Az a gárda gyűjthet három pontot, aki kevesebbet hibázik. Egy tipikus hatpontos mérkőzés vár ránk. Habár számunkra egy idegenben elért döntetlen ezúttal akár egy győzelemmel is felérhet.
 
A két csapat szezonbeli meccsei nem kecsegtetőek a Paks számára. Szeptemberben gólnélküli döntetlent játszottak Miskolcon, majd decemberben az atomvárosiaknál 2-1-re diadalmaskodott a DVTK. 
 

Legfrissebb híreink