Ekkor futballozhat újra a diósgyőriek hőse - videó

Nehéz időszakon ment keresztül.

Forrás:

Idén is a kiesés ellen küzd a Diósgyőr. Ebben a csatában nem számíthat a klub szakmai stábja Makrai Gáborra, akinek októberben elszakadt a keresztszalagja. Makrai az előző idényben minden diósgyőri fanatikus szívébe belopta magát, hiszen a sorsdöntő Vidi elleni meccsen győztes gólt szerzett, ezzel a piros-fehérek bennmaradtak az élvonalban. 
 
Októberben aztán a fiatal futballista a magyar U21-es válogatott tagjaként a Málta ellen vívott meccsen súlyosan megsérült. Makrai elmondta, a gólszerzés lebegett a szeme előtt, így egy hosszú labdát becsúszva próbált elérni, de a térde a kapufával találkozott. A hosszú kihagyást lelkileg nehezen viselte a futballista, sokat fogyott. Makrai elárulta, borzasztó volt átélni ezt az időszakot, hasonlót senkinek sem kíván.  
 
Makrai ezúttal csak szurkolóként tudja támogatni csapattársait. Úgy véli, nagyon hullámzó a csapat teljesítménye, hozzátette, a Honvéd legyőzése során olyan produkciót nyújtottak a diósgyőriek, amire építeniük kellene. 
 
A visszatérésével kapcsolatban elmondta, a következő idényben már bevethető lesz. Bízik benne, hogy gólokkal tudja segíteni az együttesét. 
 

Legfrissebb híreink