Dzsudzsák nyomdokaiba lépne a Loki tehetsége

Tavasszal már a bajnokságban is bemutatkozna a 17 éves labdarúgó.

Herczeg András bátran nyúl a fiatalokhoz, és Zsóri Dániel a Fradi, míg Pintér Ádám az Ajka ellen győztes góllal hálálta meg a DVSC trénerének a bizalmát. Utóbbi játékos volt a Digi Sport reggeli műsorának a vendége.
 
Pintér elmondta, nem igazán számított arra, hogy az Ajka elleni 3-2-es győzelemmel záruló Magyar Kupa-meccsen pályára léphet. A 17 éves labdarúgótól Herczeg András azt kérte, hogy vállalja fel az egy az egy elleni szituációkat, valamint a védekezésre is figyeljen. Nagyon örült a lehetőségnek, és annak is, hogy sok néző előtt futballozhatott, a győztes gólról álmodni sem mert. 
 
Pintér három évvel ezelőtt került a Debreceni Labdarúgó Akadémiára, szerinte jó döntést hozott, amikor igent mondott a hajdúságiaknak. A tehetség sokat tanul az utánpótlásban dolgozó edzőktől, de a felnőtt keretből Tőzsér Dániel, Mészáros Norbert és Bódi Ádám is hasznos tanácsokkal látja el. Messi az egyik példaképe, a DVSC-játékosok közül pedig Varga Kevin és Bódi játékát szereti.
 
Hiába az ajkai remek bemutatkozás, Herczeg András a Paks elleni bajnokin még a keretbe sem nevezte Pintért. Az edző döntése nem okozott Pintérnek csalódást, de bízik benne, hogy tavasszal az NB I-ben is debütálhat. Erősségének a technikai képzettségét tartja, ám fizikálisan még fejlődnie kell. A jövőjével kapcsolatban Pintér elárulta, szeretne olyan karriert befutni mint Dzsudzsák Balázs vagy névrokona, a jelenleg az MTK-t erősítő Pintér Ádám.
 
A debreceniek reménysége az Ajka elleni visszavágón valószínűleg újra pályára léphet, így a szabadrúgásoknál érdemes lesz figyelni rá.
 

Legfrissebb híreink