DVTK-Vidi: agyondicsérték egymás csapatát az edzők, de...

Jó mérkőzést láthatott a nagyérdemű.

Forrás: molvidi.hu

 

A MOL Vidi együttese 1-0-ra verte a DVTK-t az NB I 9. fordulójának zárómeccsén vasárnap. A találkozót követően mindkét gárda edzője értékelt.

Fernando Fernandez: - Nagyon jó mérkőzést láttunk, ahol mindkét csapat igyekezett jó focit játszani, és meg szerette volna szerezni a 3 pontot. Gratulálok a játékosoknak, mert az egész héten gyakoroltakat próbálták megvalósítani. Készültünk a kontratámadásokra, mert a Vidi szélső védői sokat támadnak, és van mögöttük terület. A második félidőben két-három tiszta kontrát is vezethettünk, még 0-0-nál is megszerezhettük volna a vezetést, ha pontosabb passzokkal, gyorsabb játékkal tudjuk befejezni. A Vidi elleni meccsekben benne van a győzelem, a döntetlen és a vereség is, ma az utóbbi történt, de legalább egy pontot megérdemeltünk volna.

 

Marko Nikolić: - Nagyon jó érzés Miskolcon játszani, másodszor járok a csodaszép új stadionban, jó hangulat, igazi foci atmoszféra fogadott ezúttal is minket. Megérdemeltük a győzelmet, a mérkőzés első felében mi voltunk a jobbak, csak a gólszerzés nem sikerült. A győzelem érdekében vállaltunk némi kockázatot, Fiola helyett a támadóbb szellemű Milovanov állt be. Gratulálok a játékosaimnak, mert kemény szériában vagyunk, egy hét alatt a harmadik győzelmünket arattuk a Cigánd a Mezőkövesd és a DVTK ellen. Gratulálok a hazai csapatnak is, mert jó mérkőzést játszottunk. Igazából az utolsó 3-4 percben aggódtam egy kicsit, mert a futball íratlan szabály szerint a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat, szerencsére most nem ez történt. Nincs sok időnk ezen a mérkőzésen gondolkodni, mert jön a következő, és december 14-ig így is lesz.

Legfrissebb híreink