DVTK: kifizetik a zalai túrát a fanatikusoknak

110. születésnapjukat ünneplik a miskolciak.

Forrás: dvtk.eu

Íme a DVTK Nb1.hu-nak küldött közleménye:

A klub kifizeti a Zalaegerszegre utazók belépőjegyeit.

Zalaegerszegen lép pályára a DVTK labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 17. fordulójában. A DVTK vezetősége úgy döntött, hogy a fennállásának 110. évfordulóját ünneplő klub kifizeti az év első bajnoki mérkőzésére utazó vendégszurkolók belépőjegyeit. A klub vezetése ezzel szeretné meghálálni a kitartó buzdítást azoknak, akik hétről-hétre az ország másik végébe is elmennek, valamint időt és pénzt nem sajnálva, hóban-fagyban is a csapat mellett állnak.
belépőjegyek.

OTP Bank Liga 17. forduló
2020. január 25., szombat
17:00 Zalaegerszegi TE - Diósgyőri VTK
Helyszín: ZTE Aréna (8900 Október 6. tér 16.)

Jegyinfó

Amennyiben valaki nem szeretne élni a felkínált lehetőséggel, meg is vásárolhatja a belépőjegyét. A vendégjegyek elővételben egységesen 1700 forintba kerülnek, viszont a 14 év alattiak és 70 év felettiek számára ingyenes a belépés, ők regisztrációs jegy birtokában léphetnek be a stadionba. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A mérkőzés szurkolói kártya és személyes adatok megadása nélkül is megtekinthető.
Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.
Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Beléptetés

A ZTE Aréna vendégpénztára 15 órakor nyit. A kapuk 15 óra 30 perckor nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Parkolás

A vendégszurkolók a stadion vendégszektora (keleti tribün) mögött kialakított vendégparkolóban parkolhatnak. A stadion a buszállomástól gyalogosan 5 percre, a vasútállomástól gyalogosan 15 percre található.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Zalaegerszegre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Legfrissebb híreink