DVSC-Vasas: elhunyt szurkolónak ajánlották a meccset - reakciók

Egy nap után játszott a Loki új igazolása, hétfőn műtik a Vasas alapemberét.

Forrás:

Korábban már jeleztük, hogy a Loki 1-1-es döntetlent játszott a Vasassal. Az angyalföldiek Baráth kiállítása miatt kb. másfél félidőt emberhátrányban játszottak:

A két edző a meccs utáni sajtótájékoztatón így értékelt:

Joao Janeiro: "Az első 20 percet uraltuk, voltak is lehetőségeink. Érdekes volt, hogy a piros lap után kissé elveszítettük a tempót. A második félidőben aztán rengeteg helyzetünk volt, felállást is váltottunk a gólért. A klub nagyon büszke lehet a közönségére, köszönjük, a csapatnak szüksége van erre a segítségre. Ezt a mérkőzést Simon Ádám (a Loki elhunyt ultrája - a szerk.) családjának ajánljuk."

Janeiro az NB1.HU-nak elmondta, Horváth Krisztofer tegnap érkezett a csapathoz, szerinte voltak jó megoldásai, de van, amiben fejlődnie kell. Azt is elárulta, hogy egy edzőnek nehéz, ha ennyi új játékos érkezik a csapatához. Szerinte a Loki és a játékosok is fejlődni szeretnének. Megdicsérte a szurkolókat, akikre a játékosoknak van szükségük. További részletek a videóban:


Kuttor Attila: "Értékes pontot szereztünk a meccs alakulásának fényében. Sajnálom, hogy nem tudtuk teljes létszámmal lejátszani a meccset, hiszen így szakmailag nagyobb értéke lett volna. Csúsznunk, másznunk kellett az egy pontért, mindig volt egy bevetődő ember, volt szerencsénk is. Sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés. Az első percek nehézségei után átvettük az irányítást. A kiállítás után a biztos védekezésből próbáltunk játszani."

AZ NB1.HU Kuttortól azt kérdezte, hogy mit kért a kiállítás után, valamint Deutsch és Szalai teljesítménye is szóba került:

"Védőt állítottak ki, és a védelem létszámával gondjaink voltak, ezért választottuk ezt a felállást. Ebbe cseréltük be Deutsch Lacit, aki megoldotta a feladatát. Szalai is jól állt be, amit kértünk tőle, azt megtette. Az NB I-ben egy emberhátrányban játszó csapatnak nincs könnyű dolga. Mindenki megtett mindent, ennek köszönhető a döntetlen."

Kuttor Attila az NB1.HU-nak azt is elárulta, hogy Feczesint hétfőn fogják megműteni. 

Legfrissebb híreink