DVSC: ultimátumot adott a klubvezetés

Hivatalos bejelentés.

Forrás: dvsc.hu

A DVSC KÖZLEMÉNYE:

"A klub vezetése már a következő összecsapásokon fejlődést vár a csapattól.

Az utóbbi időszakban elszenvedett kudarcok és a gyenge bajnoki szereplés miatt a DVSC vezetése hétfőn helyzetértékelést és helyzetelemzést kért a sportigazgatótól és a szakmai stábtól. Ábrók Zsolt cégvezető elmondta, hogy a következő néhány mérkőzés meghatározó lehet a Loki életében.

– Egyáltalán nem megfeledkezve a játékosok felelősségéről szakmai beszámolót kértünk a szakmai stábtól, vagyis választ arra, mi az oka a csapat hullámvölgybe kerülésének, a mindenki által joggal kritizált teljesítménynek. Arra kértük őket, adjanak magyarázatot a kialakult helyzetre, valamint arra, hogy vizsgálják meg, mennyiben megfelelő játékrendszerben futballozik a csapat. A megbeszélésen első számú szempont a gárda eredményességének gyors és szembetűnő javítása volt – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Ábrók Zsolt.

A cégvezető leszögezte: az egyeztetésen a klub vezetése világossá tette, hogy már a következő néhány összecsapáson határozott fejlődést vár a csapattól mind a mutatott játék, mind a begyűjtött pontok terén, és azt is, hogy ennek kézzelfoghatónak és egyértelműen tetten érhetőnek kell lennie."

Legfrissebb híreink