DVSC-Paks: mint a Puskás Akadémia ellen

Sok gól várható.

Forrás: paksifc.hu

Rangadóval indul a vasárnap, a DVSC vendége lesz a Paks. A két csapat legutóbbi, Debrecenben lejátszott mérkőzésén a Loki búcsúzott az élvonaltól. Cikkünkben összegyűjtöttük a főszereplők meccs előtti nyilatkozatait:

Joan Carrillo (DVSC): ,,Tanultunk a lila-fehérek ellen elkövetett hibákból és felkészültünk a Paksból, szóval készen állunk és motiváltan várjuk a vasárnapi meccset. Tiszteljük az ellenfelet, amely jó játékosokból áll, ráadásul négy ponttal többet szerzett eddig, mint mi. Nyilván motivációval tölt el, hogy ez lesz az első hazai meccsem a Loki kispadján, de nem én, hanem csapat és a győzelem a legfontosabb része ennek a filmnek. Nyugodtnak kell lennünk ebben a szituációban, mert fontos lenne a siker nekünk és a szurkolóknak egyaránt."

Sajbán Máté (Paks): ,,Szeretnénk ott folytatni, ahol a Puskás Akadémia ellen abbahagytuk, a játék és a lőtt gólok szempontjából is. Az utóbbi időben a lőtt góljaink ugye egy kissé elapadtak, amit a múlt hétvégén végre megtörtünk, ez tehát a követendő példa most vasárnap is. Az első DVSC elleni találkozónk 3-3 lett, úgy gondolom, ezúttal három szerzett gól tőlünk a pontszerzéshez biztos elég lehet, de talán a győzelemhez is, hisz’ azért megyünk. A DVSC gólerős és gyors támadókkal rendelkezik, a kulcs ott lehet, hogy le tudjuk-e védekezni Őket. Alkalmasint, ha olyan támadófelfogással tudunk előrukkolni, mint a PAFC elleni első félidőben, és olyan stabilak tudunk majd lenni, mint akkor a második játékrészben, sikerrel tudjuk lehozni ezt a meccset is. Egyénileg is jó lenne tartani a lépést a góllövő lista élbolyával, viszont Dani és Martin is jó formában van. Ahogy mondani szokták, mindegy, ki lesz eredményes, csak nyerjünk, ez most a legfontosabb! Lényeges az utolsó négy fordulónk, melynek a debreceni túránk az első lépcsőfoka, mivel a téli szünetig szeretnénk utolérni az élmezőnyt."

NB I
14. FORDULÓ

13.30: Debreceni VSC–Paksi FC (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb híreink