DVSC-FTC: ultrák nem voltak, előállítás igen

Debrecen – A Loki drukker átmászott egy kiskapun, majd provokált.

Forrás:

Noha az ultrák távol maradtak a DVSC-TEVA-Ferencváros labdarúgó-mérkőzéstől - zavartalan mérkőzésként kívánta megrendezni a DVSC az FTC elleni rangadót -, nem múlt el incidens nélkül a találkozó. A haon.hu úgy értesült, hogy egy piros-fehér szurkoló a vendégszektor elé futva provokálta a fradistákat. Az értesülést a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletese megerősítette.

 

Úgy tudják, a magáról megfeledkezett drukker a D1 és C7-es szektorok között egy kiskapun átmászva jutott be a szektorok előtti technikai zónába. Onnan a vendégszektor elé futott, ahol Loki-pólóját lobogtatva provokálta a vendégszurkolókat. Szemtanúk szerint a biztonságiak hamar közbeléptek, még mielőtt nagyobb balhé tört volna ki. A Loki-szurkolót végül ők adták át a helyszínen tartózkodó rendőröknek.

 

(fotó:dvsc.hu)

 

Dr. Dobó Dénes főhadnagy, megbízott szóvivő a lap megkeresésére arról tájékoztatott, hogy a mérkőzésről egy 50 éves férfit állítottak elő rendbontás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését. A debreceni férfi az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet – tette hozzá.

 

A rendbontó szurkoló tettéért a Btk. szerint akár 2 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

 

Juhász Roland felépült, pályára lépne az MTK ellen

 

Magyar csapat is vitte volna Dzsudzsák Balázst

 

Jezek-torna: negyedik lett az U18-as magyar válogatott

 

Pireuszba igazolhat a Fradi cseh válogatott kiszemeltje

 

Casoni nélkül, az MTK ellen zárkózna a Videoton

 

FTC: első Radó-gól, egyre eredményesebb lenne – VIDEÓ

Legfrissebb híreink