DVSC: ezért távozott a fiatal magyar tehetség - reakció

Nagy felzúdulást keltett a klubváltása.

Forrás: dvsc.hu

Az NB1.HU szerdán beszámolt arról, hogy Bényei Ágoston távozott a DVSC-től. A fiatal magyar tehetség az új idényben az NB II-es Diósgyőrben fog futballozni. 

Bényei klubváltása nagy felzúdulást keltett a Loki-szurkolók körében. A 19 éves labdarúgó a haon.hu-nak elmondta, miért intett búcsút a debreceni együttesnek:

"Hozzám is eljutott, hogy rengetegen kiálltak mellettem, amit nagyon köszönök mindenkinek. Az igazság az, hogy a lehető legtöbb időt szeretném a pályán tölteni, mert ez az, ami a fejlődésemet a leginkább szolgálja. Kulcsember akarok lenni, aki sokat hozzátesz a csapata játékához, és úgy éreztük, sajnos ez Debrecenben nem valósulhat meg, így váltanom kell. Egyrészt boldog vagyok, mert találtam egy olyan klubot, ahol komolyan számítanak rám, másrészt azért ott van bennem, hogy 7 évet töltöttem a DVSC-ben, végigjártam szamárlétrát, és mindig éreztem a szurkolók szeretetét. Talán értékelték a drukkerek, hogy mindig mindent beleadtam a pályán, akármennyi idő is jutott nekem a meccsen. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, remélem nem bántok meg vele senkit, amikor azt mondom, 19 évesen már a saját karrieremet kell néznem. Ahogy már említettem, szeretnék állandóan játszani, meghatározó játékossá válni, mert nagy célom, hogy minél többször pályára lépjek a magyar válogatottban, és ha úgy adódik, a Bajnokok Ligájában is. A Loki mindig a szívemben lesz, rengeteg szép emlékkel távozom, mert sokat kaptam a klubtól, a szurkolóktól, de most egy új fejezet kezdődik az életemben" - mutatott rá Bényei.

Bényei Ágoston a 2021/22-es idényben 15 NB I-es bajnokin jutott szóhoz a Lokiban. 


 

Legfrissebb híreink