Dupla a legjobbkor: üzenet Feczesinnek és Novothnynak is - reakció

Illetve a stábnak, a vezetőknek és a szurkolóknak is.

Forrás: Vasas FC

A Kisvárda elleni, szombati, 2-2-es végződött edzőmecccsen a Vasas alapcsapatából hiányzott Feczesin Róbert, Jova Levenve, Silye Erik és Ilynbor Patrick (őt visszarendelte az FTC), cserébe az eddigi, nyári szerzemények közül Dombó Dávid, Géresi Krisztián, Baráth Botond és Novothny Soma is a kezdőcsapatban kapott bizonyítási lehetőséget.

A találkozó angyalföldi hőse Bobál Gergely volt, aki a 81. perctől kezdve kétszer is egyenlített. Bobál 18 NB II-es meccsen lépett pályára, 1 gólt szerzett, de sokat volt sérült, most viszont üzent a (közvetlen) riválisainak (Feczesin és Novothny), valamint a szakmai stáb tagjainak, a klubvezetésnek és a szurkolóknak is, hogy azért van még benne potenciál, nem a véletlen műve, hogy azért az előző bajnokság ezüstérmese ellen duplázott.

A Vasas honlapja nem is volt rest, megszólaltatta a meccsélményeiről a centert:

„A mérkőzés elérte a célját, de még sok munka vár ránk, mert ez az időszak az összeszokásról is szól. Új játékosok érkeztek a csapatba, akinek még be kell illeszkedniük, mindannyian azon vagyunk, hogy ebben segítsünk nekik. A Kisvárda ellen egy teljesen új taktikát próbáltunk ki, amit még szoknunk kell, viszont ha begyakoroljuk, akkor a játékunk is gördülékenyebbé fog válni. Kicsit pontatlanul játszottunk, de ez még betudható annak, hogy a szezon legelején járunk, azonban összességében sikerült megvalósítanunk azt, amit elterveztünk. Biztos vagyok benne, hogy mindenki a maximumot akarta nyújtani és éltünk is a kínálkozó játéklehetőséggel.”

Bobál maga is elmesélte, amit jeleztünk, hogy előző bajnokság a maga számára nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna:

„ Valljuk be, eléggé hányatott szezonon vagyok túl, ősszel és tavasszal is sérüléssel bajlódtam. Szerencsére ezen már túl vagyok, így jó érzéssel töltött el, hogy megkaptam a bizonyítási lehetőséget és ismét meccset játszhattam. Sikerült két gólt szereznem, aminek külön örülök, ez pedig remélem kellő önbizalmat fog adni a folytatásra. A célom, hogy a teljesítményemmel beverekedjem magam a kezdőbe. Szeretnék minél több mérkőzésen pályára lépni, több gólban részt venni, gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot a célok elérésében. Nagyon nehéz szezon előtt állunk, de ha végig egységesek és határozottak maradunk, nem lehet gond az előttünk álló idény során.”

Legfrissebb híreink