Dragóner és a próbázó is betalált a Mezőkövesdben

Újra teljes erővel dolgoznak.

Forrás:

Felkészülési mérkőzés:
Triglav Kranj (szlovén) – Mezőkövesd Zsóry FC 0-3 (0-1)
MEZŐKÖVESD:
Dombó – Vajda, Ryaskho, Iszlai, Eperjesi, Sajbán Miklós, Sajbán Máté, Molnár G., Bertus, Dragóner F., Sidibe. Cs.: Fedinisinec, Szeles P. Vezetőedző: Kuttor Attila.
Gólszerzők: Iszlai, Dragóner F., Sidibe.

A hétfői utazás, majd átmozgató edzést követően, kedden már teljes erővel hozzálátott a munkához a Szlovéniában edzőtáborozó Mezőkövesd Zsóry FC csapata - jelentette a klub.

Elsőként a kora délutáni órákban kezdődő, Triglav Kranj elleni összecsapáson léphettek pályára a sárga-kékek, ám miután ezen a napon még a román Universitatea Cluj együttesével is meg kellett mérkőzni, ezért Kuttor Attila mindkét találkozóra külön-külön keretet álmodott meg, legfeljebb néhány cserével.

Ami tehát a mai első, szlovén gárdával szembeni csörtét illeti, természetesen a tesztelés jellege miatt is érdekes összeállításban léptek pályára a mezőkövesdiek, akik az első játékrészben már a vezetést is meg tudták szerezni. Egy jogosan befújt büntetőt először még nem sikerült értékesíteni, a kipattanó után azonban Iszlai Bence volt eredményes.

Fordulás után is folytatódott a mkövesdiek domináns játéka, ez pedig előbb-utóbb újabb találatokra vezetett. Dragóner Filip, és a továbbra is próbázó Sidibe Issamabodo is gólt szerzett, kialakítva ezzel a 3-0-ás végeredményt. A játék képe, valamint a számos kialakított helyzetet tekintve, még ennél nagyobb különbség is kialakulhatott volna, de természetesen ezt a győzelmet sem kell magyarázni.

Legfrissebb híreink