Doll az Újpest stadionját szapulta és a sajtónak is beszólt a Vasas miatt

Budapest - Eléggé kiakadt a Fradi edzője.

Forrás:

2017 utolsó NB I-es találkozója után Doll azért panaszkodott, mert a Ferencvárosnak a hazai és a vendég öltözőben sem jutott hely és egy százméteres folyosón át kellett megközelíteniük a pályát. A német szerint ez nem volt korrekt döntés, majd hozzátette, a jövőben a Groupama Arénában is ott juthat hely egy csapatnak, ahol egyébként a fűnyírókat tárolják.
 
„Mielőtt a mérkőzésről beszélnék, a kezdő sípszó előtt azon bosszankodtam, milyen volt az öltözőnk. Ha ez a tisztelet a magyar labdarúgásban, akkor jó éjszakát! De mindegy igazából” – kezdte sajtótájékoztatóját a Ferencváros vezetőedzője, aki egy későbbi kérdésre felelve fejtette ki bővebben, mire is gondolt pontosan.
 
„Olyan helyen öltözködtünk, amelyről azt gondoltam, már nem is a stadion része. 100 méteres folyosón kellett áthaladni. A Vasas ott volt, ahol általában a vendégcsapat szokott lenni. Vagy mi vagy a Vasas mehetett volna a hazai öltözőbe. Nem tartom korrekt dolognak, nem tudom, ki döntötte el, úgy éreztem, ilyet nem illik. Előfordulhat, hogy legközelebb a Groupama Arénában mi is találunk még olyan öltözőt, ahol a fűnyírók szoktak állni.”
 
Doll ezután hozzátette, azt is tiszteletlenségnek tartja, hogy német kollégája, a Vasasnál „remek munkát végző” Michael Oenninggel kapcsolatban néhány gyengébb eredmény után már a menesztéséről ír a hazai sportsajtó és új edzőről spekulálnak. Ezzel kapcsolatban az nb1.hu-nak, mivel először mi írtunk a témáról, meg kell jegyeznie, hogy a sajtó nem azt írta, hogy el kell küldeni a Vasas edzőjét, mert gyenge. Hanem azt, hogy a szurkolók a menesztését követelik, a klub környékén meg vannak olyanok, akik Mészöly Gézát látnák szívesen helyette. És ez hatalmas különbség, mert a sajtónak teljesen mindegy, melyik csapatnak, ki az edzője!
 
„Örülnék annak is, ha egyszer egy olyan játékos szerepelne a címlapokon, aki nem tudta jól lekezelni a labdát, és nem mindig az edzők, akik azért jó munkát is végeznek” – zárta – az M4 Sport Facebook-oldalán élőben közvetített – sajtótájékoztatóját a német szakvezető.
 

Így próbálta megalázni a kirúgott Honvéd edző a kispesti ultrákat - NB1.hu

Így próbálta megalázni a kirúgott Honvéd edző a kispesti ultrákat

Legfrissebb híreink