Dibusz újra turbánt kapott - részletek, videó

Diósgyőrben is ez volt vele utolsó fordulóban.

Forrás: fradi.hu

A magyar bajnoki címvédő Ferencváros hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Videoton, így 6 pontra tudta növelni az előnyét a fehérváriakkal szemben. Tevékenyen részt vett a 3 pont otthontartásában Dibusz Dénes, aki a vérét is adta a győzelemért.

Gyorsabb volt a Fradi a Vidinél, de az Újpest is téma volt - HELYSZÍNI RIPORT - NB1.hu

FTC-MOL Fehérvár FC 1-0 „Majdnem 16 ezren lesznek!" Ezzel a mondattal indított az ulloi129.hu főszerkesztője a sajtóhelyen, kijelentése után le is vontam a következtetést, kizárt dolog, hogy a Derbin előfordulhatna, hogy nincs telt ház. Mert eléggé fontos kérdés lett az elmúlt időszakban, hogy melyik párosítás vonzza a legtöbb nézőt, azaz, jelenti a legnagyobb rangadót Magyarországon.

A mérkőzés utolsó pillanataiban szögletet végezhetett el a Vidi, melyet Futács fejelt a kapu fölé. Azonban mielőtt a fejes megtörtént, Dibusz kimozdult a kapujából és a fejelni felugró Stopira a földhöz közelítve eltalálta a Fradi kapusának a fejét a stoplijával. A játékvezető ezután nem sokkal lefújta a meccset, így el tudta látni az orvosi stáb Dibusz vérző fejét.

Rebrov vs. Carrillo: eldőlt-e a bajnoki cím? - reakciók - NB1.hu

Hatalmas lépést tett a Ferencváros az újabb bajnoki címe megszerzése felé, mivel a Groupama Arénában győzte le a MOL Fehérvár FC-t 1-0-ra. Ezzel bebizonyosodott, hogy Kovácsik Ádám, a Vidi kapusa ért a focihoz és jövőbe látó képességekkel is rendelkezik, hiszen a mérkőzés előtt azt nyilatkozta, hogy egy gól dönt majd.

A játékos így nyilatkozott az eset után:

,,Nem volt vészes a szituáció, a labda már kint volt, amikor Stopira elesett és a stoplijaival érintette a fejemet. Jól vagyok, a lényeg, hogy megnyertük a rangadót. Nagyon fontos három pontot szereztünk, de ezzel még nem dőlhetünk hátra, sok mérkőzés van még vissza. A következő, mezőkövesdi bajnokink sem lesz könnyebb, mint a Fehérvér elleni. Ugyanolyan koncentráltan és alázatosan kell futballoznunk a továbbiakban is, ahogy eddig."

A mérkőzés egyetlen gólját Zubkov szerezte az 51. percben, ezzel 6 pont a Ferencváros előnye a Vidivel szemben, ráadásul kettővel kevesebb meccset is játszottak. A következő fordulóban újabb rangadó vár a zöld-fehérekre, a dobogó legalsó fokát elfoglaló Mezőkövesdhez utaznak.

Security Check Required

(null)

Legfrissebb híreink