Dibusz kőkemény, vérző fejét a felesége is kommentálta

Meg sem fordul a fejében, hogy Petr Cech 2.0 legyen!

Forrás: fradi.hu

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Ferencváros MOL Fehérvár elleni, 1-0-ra megnyert bajnokiján az utolsó pillanatokban szögletet végezhetett el a fehérvári csapat, melyet Futács Márkó fejelt a kapu fölé. Azonban mielőtt a fejes megtörtént, Dibusz Dénes kimozdult a kapujából és a fejelni felugró Stopira a földhöz közelítve eltalálta a Fradi kapusának a fejét a stoplijával. A játékvezető ezután nem sokkal lefújta a meccset, így el tudta látni az orvosi stáb Dibusz vérző koponyáját.

Dibusz újra turbánt kapott - részletek, videó - NB1.hu

 

A 2019-es Magyar Aranylabdás kapussal tavaly már történt hasonló Diósgyőrben, ám szerencsére most sem lett komoly a baj, ezt már a mérkőzés után is elmondta. Most a Borsnak nyilatkozott az esetről. 

"Fájdalmat nem éreztem, azt viszont igen, hogy az arcomon csordogál a vér. A kapcsokat a jövő hét közepén veszik ki a fejemből. Noha nem veszítettem el az eszméletemet, jószerével nem is emlékszem erre. Igaz, a Fehérvár elleni bajnokit a Groupama Arénában megtekintő feleségemtől tudom, hogy a vérző fejem nem volt éppen valami szép látvány, de mivel kőkemény a koponyám, ezért a meccsek előtt nincs bennem félsz" - mondta Dibusz, majd hozzátette: meg sem fordult a fejében olyan megoldás, hogy olyan fejvédőt használjon, mint amiben Petr Cech is védett évekig.

Fejvédő ide, fejvédő oda, a Fradi jó úton halad a bajnoki cím felé - a Mezőkövesd otthonában, szombaton folytatják a bajnokságot, minden bizonnyal Dibusszal a kapuban.

Legfrissebb híreink