Dekoncentráltság Felcsúton

Komjáti András egy pozitívumot látott.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

Emlékeztető
OTP Bank Liga, 29. forduló:
Puskás Akadémia - Mezőkövesd-Zsóry FC 1-0 (0-0)
Felcsút, v: Vad II
gólszerző: Knezevic (71.)
sárga lap: Nagy Zs. (85.), illetve Meszhi (29.)
Puskás Akadémia: Hegedűs L. - Szolnoki, Hegedűs J., Hadzsiev, Nagy Zs. - Szakály P., Mioc, Urblík (Poór, 60.), Sós (Spandler, 80.) - Arabuli (Vega, 61.), Knezevic
Mezőkövesd: Szappanos - Eperjesi, Pillár, Katanec, Szalai A. - Szeles (Vajda, a szünetben), Iszlai - Cseri (Pekár, 75.), Meszhi, Moutari - Drazic (Koszta, 75.)
 
Az első félidőben mindkét együttes jóval nagyobb hangsúlyt fektetett a védekezésre, mint a támadásra, ennek megfelelően javarészt unalmas mezőnyjátékkal telt az idő. Az első 45 percben igazán nagy gólszerzési lehetőség egyik fél előtt sem adódott, így a szünetre gól nélküli állásnál vonultak el a csapatok.
 
Fordulás után annyiban változott a játék képe, hogy a kövesdiek kerültek mezőnyfölénybe, ez azonban meddőnek bizonyult, mert gólt változatlanul nem tudtak szerezni. Felcsúti részről viszont Knezevic egy váratlan megindulás és egyéni akció végén megszerezte a vezetést a hazaiaknak, akik ezt az előnyt a lefújásig sikeresen megőrizték.

A vendégek sorozatban negyedik, idegenben egymás után második vereségüket szenvedték el Felcsúton, a hazaiak pedig két bajnoki óta veretlenek.
 
Értékelések
Komjáti András: Mind a két csapat csak kereste a fogást a másikon az első negyvenöt perc során. Lassú mezőnyjáték, kevés helyzet volt látható. A második félidő harapósabb volt, egy szép egyéni teljesítmény után megszereztük a vezetést, amit szerencsére meg is tudtunk tartani. Összességében egy pozitívumot láttam a mai találkozó kapcsán, az pedig a három pont.
 
Kuttor Attila: A kapu előtt teljesen dekoncentráltak voltunk, rossz döntéseket hoztunk. Voltak lehetőségeink, talán még több is mint a hazaiaknak, azonban egy egyéni akció végén megszerezték a vezetést. Föl kell fejben ébrednünk, elő kell vennünk a harcos modort, mert ez ma hiányzott.
 

Legfrissebb híreink