Davide Lanzafame sorsára juthat-e Gróf Dávid? - ELŐZETES

Mire mennek a hibátlanok, melyik arcát mutatja az Újpest és a Paks?

Forrás:

Újabb, immáron a 3. fordulóra kerül majd sor szombaton az NB I-ben, több bemutatkozásra is sor kerül vagy kerülhet.

Kezdésként érdemes megemlíteni a bajnoki címvédő Ferencvárost. Szerhij Rebrov csapata az új évadban még nem lépett pályára a nemzetközi kupafeladatai miatt, ennek köszönhető, hogy elmaradt a DVSC elleni hazai, valamint a ZTE elleni idegenbeli mérkőzése.

 

Kérdés, hogy az eléggé mély/bő kerettel rendelkező zöld-fehérek milyen csapattal állnak majd ki az újonc, eddig kétszer zakózó, ám igen fürge játékosokkal rendelkező Kaposvár ellen. Az is nagy kérdés, hogy bemutatkozhat-e a Kispestről igazolt, válogatott kerettag Gróf Dávid vagy a bajnokságban is Dibusz Dénesnek szavaz bizalmat Rebrov.

 

A bajnokságban eddig három hibátlan csapat van. A Fradi legnagyobb kihívójának tartott Mol Fehérvár FC a Diósgyőr ellen folytathatja szériáját, míg a két újonc legyőzése után masszív feladat vár a Mezőkövesdre, mivel a Puskás Akadémiát fogadja, mely gárda, több szakvélemény szerint is, akár a dobogóért is harcban lehet majd.

A Loki eddig csak egyszer lépett pályára, akárcsak ellenfele, a ZTE, mindkét gárdának szüksége van a pontokra. A debrecenieknek az újabb nemzetközi kupaszereplés kiharcolása miatt, azt meg nem kell külön ecsetelni, hogy újonc gárdának minden megszerzett egység kiemelten fontos.

 

A Honvéd a Kisvárda elleni mérkőzésen ünnepli meg a 110. születésnapját és azt, hogy Davide Lanzafame visszatért a csapatba. A meccset parádés, ünnepi programok kísérik majd.

 

A kiismerhetetlen Újpest simám kikapott a Puskás Akadémiától, majd rászolgált a győzelemre a miskolci oroszlánbarlangban. A Paks szintén megmutatta már a vesztes és a győztes arcát is...


OTP Bank Liga, 3. forduló, szombat:
Debreceni VSC-ZTE FC 17.00
Ferencváros-Kaposvári Rákóczi FC 19.30
Mezőkövesd Zsóry FC-Puskás Akadémia FC 19.30
MOL Fehérvár FC-Diósgyőri VTK 19.30
Újpest FC-Paksi FC, Illovszky Rudolf Stadion 19.30
Budapest Honvéd-Kisvárda Master Good, Új Hidegkuti Nándor Stadion 19.30

Legfrissebb híreink