Csongvai Áron: Félig üres maradt a pohár

Kritikusan nyilatkozott az Újpest védője.

Forrás:

Az Újpest együttese az utolsó pillanatban mentett meg egy pontot a ZTE elleni haza bajnokin. Csongvai Áron a hazaiak labdarúgója a mérkőzés után nyilatkozott kettős érzelmeiről.

“Véleményem szerint félig üres a pohár, hiszen több mint egy félidőt emberelőnyben játszottunk. Még akkor is így van, ha ellentétben a Puskás Akadémia elleni meccsel – amelyen szintén emberelőnyben futballozhattunk –, most látszott az akarás, több helyzetet kialakítottunk, veszélyesek voltunk. Látszott, hogy meg akarjuk nyerni a mérkőzést, de ilyen helyzetben nem fér bele, hogy ne lőjünk több gólt. Nagyon fontos három pont lett volna. Pozitívumként azt tudom értékelni, hogy a küzdelemnek végül lett valamiféle eredménye” – mondta Csongvai Áron az NSOTV-nek.

JEGYZŐKÖNYV:

Újpest FC-Zalaegerszeg 1-1 (0-1)
Szusza Ferenc Stadion, 3219 néző, v.: Vad II.
gólszerzők: Junior Tallo (93.), illetve Németh D. (32.)
sárga lap: Antonov (34.), Bjelos (89.), illetve Gergényi (34., 45+1.), Mocsi (39.), Ubochioma (51.), Májer (53.), Tajti (57.)
piros lap: Gergényi (45+1.)
Újpest: Banai - Pauljevic (Simon K., 66.), Diaby, Csongvai, Kuusk (Bjelos, a szünetben), Antonov - Ljujic (Borello, 78.), Onovo, Boumal - Lahne (Junior Tallo, 66.), Katona M.
Zalaegerszeg: Demjén - Gergényi, Mocsi, Kálnoki-Kis, Bedi - Ubochioma (Carioca, 55.), Sankovic, Tajti, Májer (Mim, 55.; Kovács B., 80.) - Szalay (Huszti, a szünetben), Németh D. (Manzinga, a szünetben)

Legfrissebb híreink