Családon belüli erőszakot követhetett el a Kispest állítólagos kiszemeltje

Kemény vádakkal illették.

Forrás:

Tegnap reggel jeleztük, hogy Nagy Dominik a Kispest játékosa lehet (azóta bejelentette a klub az érkezését), valamint azt is, hogy az izraeli-román kettős állampolgár, az FC Asdod játékosa, a középső védő Nir Bardea szabaddá vált, arról, hogy a Honvéd érdeklődik iránta már vasárnap és  elsőként számoltunk be.

Tegnap viszont szintén jeleztük, hogy a Nemzeti Sport értesülései szerint a kispesti kiszemeltek között lehet a mexikói-amerikai kapus, Jesse González is, aki a Dallas kapusa volt, ám 2020-ban csak két meccsen védett, augusztus óta nincsen csapata.

Róla viszont tegnap eléggé fájdalmas hírek jelentek meg, mert a HVG utánajárt az eddigi pályafutásának és olyan információkra bukkant, amik teljes mértékben és az élet minden területén elítélendőek, üldözőek.

„Látszólag semmi nem indokolja, hogy Budapestre igazoljon az amerikai-mexikói kettős állampolgár sportoló, azonban a klubja nem titkolta, miért rúgta ki augusztusban. A férfit májusban jelentette fel felesége családon belüli erőszak miatt, pár nappal később pedig a válókeresetet is benyújtotta. A feljelentés szerint González a Dallas melletti otthonukban fojtogatta és vonszolta feleségét.

Bár a tárgyalás még nem zárult le, az amerikai futballliga, a Major League Soccer azonnal felfüggesztette González játékjogát, augusztusban pedig felbontották a szerződését is Dallasban.

Azóta sem a Dallas, sem González nem kommentálta az eseményeket, utóbbi még a közösségi médiáról is eltűnt úgy, hogy előtte minden képén meg nem nevezett feleségével volt látható az Egyesült Államok egyik legjobban teljesítő kapusa” - írta a HVG.

Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a Honvéd a Nemzeti Sport értesülését (hogy a kapus Kispestre tart), egyetlen egy felületén vagy nyilatkozatban sem erősítette meg.

Legfrissebb híreink