Csak elmondta a véleményét a Loki edzője a 11-esről

Nagyszerűen reagált a Debrecen.

Forrás: MTI/Czagány Balázs

Nem bírt egymással a Honvéd és a Debrecen egy mindkét csapat számára fontos találkozón. A mérkőzés 5 percében a Honvéd már büntetőt rúghatott, amit a gólkirályi cím várományosa Holender Filip értékesített. Ezt követően kapaszkodott vissza a Loki, és a 32. percben Csősz egyenlített, több találat viszont nem esett. Ha a DVSC bezsebelte volna a három pontot, ha csak átmenetileg is, de beérhette volna az Újpestet.
 
– Ki-ki mérkőzés volt. Mind a két csapat nyerni akart. Kemény, parázs összecsapások voltak a pályán a tétnek megfelelően. Úgy ítéltük meg a meccs előtt, hogy ez egy hatpontos találkozó lesz. Igazságos döntetlen született – kezdte értékelését Herczeg András. – Rosszkor jött, sose jön jókor, ha ellenünk fújnak be egy tizenegyest, de az elején sajnos kaptunk egy büntetőt. Viszont a csapat nagyszerűen reagált, átvettük a játék irányítását, sikerült is egyenlíteni. A második játékrészben, a kiállítás után, még nagyobb erőket próbáltunk az előre játékunkba mozgósítani. Sajnos gólt nem tudtunk szerezni, Bódi Ádámnak volt egy kapufája, ami sajnos nem ment be, így meg kellett elégednünk a döntetlennel.
 
A vezetőedzőt a büntetőről is kérdezték. Bevallotta szándékosan kerülte a szóba hozását, és nem is igazán akart állást foglalni, de jelezte, kissé szigorúnak érezte az ítéletet.
 
A meccsek góljainak történetei szöveggel és videóval, összeállítások, táblázat a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink