Csak a gólkirály nem jutott fel a Kecskeméttel - reakció

Elárulta a siker titkát is.

Forrás: kecskemetite.hu

A Kecskemét már az utolsó előtt fordulóban bebiztosította feljutását, de a 38. fordulóban sem dőlt hátra és a hazai közönséget megörvendeztetve 7-2-re legyőzte a Szentlőrinc együttesét. A lefújást követően óriási ünneplés töret ki a Széktói Stadionban. A KTE egy szerethető, szép játékot játszó csapat mellett egy gólkirályt is adott a mezőnynek Lukács Dániel személyében, aki 25 találatig jutott a szezonban. Az idei kiírásban a Lukácsoknak nagyon ment a góllövés, hiszen névrokonával a békéscsabai Lukács Raymonndal álltak szoros versenyben. Végül a kecskeméti csatárt a Szentlőrincnek rúgott négy gólja hozzásegítette a gólkirályi címhez.

Lukács a klubhonlapnak és az NSO Tv-nek nyilatkozott a mérkőzést követően. Elmondta, hogy elképesztő sikert vittek véghez, aminek egyetlen kulcsa a csapat volt. A gólkirályi címet is az csapatnak köszönheti, hiszen a társak minden mérkőzésen 110 százalékot adtak bele. Enélkül nem sikerült volna ennyi találatot szereznie. A mérkőzést követően megrohamozták a hazai labdarúgókat a szurkolók, hogy szerezzenek tőlük relikviákat. Lukáccsal rengetegen szerettek volna fotózkodni, aminek a támadó igyekezett eleget tenni. Annyi mezt kértek tőle, amennyi szerinte a világon nincsen.

” Az aláírásokban a kezem, a mosolyokban az állkapcsom zsibbadt el teljesen, úgyhogy azt kell mondanom, hogy a 25 gól elérése könnyebb feladat volt” – jegyezte meg viccesen Lukács, akinek egyik szem nevet a másik pedig sírhat, hiszen hiába jutott fel a csapata, ő jövőre is a másodosztályban fogja rémisztgetni a kapusokat, hiszen télen a DVTK csapatába igazolt.

” Nem bántam meg a döntésemet, viszont szomorúság van benne, hiszen egy nagyon jó társaságot hagyok itt. Amikor Diósgyőrbe megyek ott is ezt a teljesítményt szeretném nyújtani 110 százalékkal „– nyilatkozta a 26 éves gólkirály.
 

Legfrissebb híreink