Budafok: Csizmadia hiányérzete és a házi feladat - reakció

Minőségi csapat ellen játszottak.

Forrás: Budafok/Facebook

1-1-es döntetlent játszott a cseh élvonalbeli 1. FC Slovácko, a horvátországi edzőtábor során. A vezetést a cseh csapat szerezte meg Petržela révén a 38. percben, amire Zsóri válaszolt a 65. minutumban, beállítva a végeredményt.

Csizmadia Csaba vezetőedző így értékelt a meccs után:

,,Maximálisan elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Szép támadás végén szereztünk gólt, Takács Ronald beadására többen is érkeztek a kapu elé, tökéletesen fejeztük be a felépített akciót. Hiányérzetünk amiatt lehet, hogy nem szereztünk több gólt, mert háromszor is az ellenfél kapusára vezethettük a labdát. A Slováckónak két lehetősége volt a második félidőben. Ami külön örömteli, hogy a minimális téli pihenő után a srácok végig bírták erővel. Ez is mutatja, hogy mindenki profi módon elvégezte a szünetre kiadott "házi feladatot" és a heti edzéseken is koncentráltan, megfelelő erőbedobással dolgozott. A célt elértük ezzel a kilencven perccel: a játékosok megkapták azt a terhelést, amit a bajnoki időszakban, méghozzá minőségi együttes ellen."

Felkészülési mérkőzés
1. FC Slovácko-Budafoki MTE 1-1 (1-0)

Umag, edzőtábor

Gólszerzők: Petržela ('38) ill. Zsóri ('65)

BMTE: Póser - Huszti A., Nikolić, Romić, Medgyes - Filkor (Csonka '46), Oláh B. - Takács R. (Ihrig-Farkas '75), Kulcsár K. (Zsóri '60), Skribek - Kovács D.
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Legfrissebb híreink