Budafok-Diósgyőr: elnézést kérnek a miskolciak

Tegnap kiakadtak az újoncnál.

Forrás: dvtk.eu

Mint ismert, a tegnapi napon egy közleményt jelentetett meg a hivatalos honlapján a Budafok, amelyben leírták, hogy a DVTK lemondta a felkészülési meccsüket.

 

Balhé: lemondta a meccset a DVTK, kifakadtak Budafokon - NB1.hu

 

 

Azóta Feczkó Tamással interjút készített a dvtk.eu, amelyben a vezetőedző kitért a budafoki meccsre is. Ezt mondta el a DVTK mestere:

,,Mindenekelőtt szeretnék elnézést kérni a budafokiaktól, de több olyan körülmény is közbeszólt, amit nem tudtunk előre tervezni. Mi is voltunk már hasonló helyzetben, ezért ilyenkor az a tisztességes eljárás, hogy ezt közel két héttel előre jelezzük az ellenfelünk felé is, akiknek így volt idejük új csapatot keresni. Jelenleg négy játékosunk, Joachim Adukor, Dejan Karan, Makrai Gábor és Rui Pedro is sérüléssel bajlódik, valamint bár a három új érkezőnk mellé tervezünk további igazolást is, egyelőre a sérültek miatt most nem tudunk egymás után két mérkőzésen megfelelő minőségben pályára lépni. Az Újpest elleni találkozó eredetileg a mi kérésünkre 2X60 perc lett volna, de hasonló okok miatt ezt is le kellett rövidítenünk 2X45 perce."

Legfrissebb híreink