Brutális büntetés a Fradi-meccsre menő DVTK-játékosnak!

Diósgyőr - Nagyon furcsa történet...

Forrás: dvtk.eu

 

A csakfoci.hu információi szerint nagyon komoly büntetést kapott a DVTK-nál Busai Attila. A középpályás “bűne” az volt, hogy a saját csapata meccse helyett egy másikra ment el.

 

Busai a hétvégén nem lehetett ott a miskolciak keretében a Balmazújváros elleni bajnokin, hiszen egy hete megkapta ötödik sárga lapját, így automatikus eltiltás miatt hiányzott. A miskolciak szombaton 15:30-kor a Balmazújvárost fogadták, a játékos azonban nem volt ott a Diósgyőr meccsén, helyette a Groupama Arénában nézte meg élőben a Ferencváros-DVSC (2-1) mérkőzést. Az, hogy a játékos a saját klubjának bajnokija helyett egy másikat választott, értelemszerűen nem nyerte el Bódog Tamás tetszését, a vezetőedző ezt szóvá is tette.

 

A játékos elsőre azt mondta a vezetőedző kérdésére, hogy otthon nézte az említett találkozót, de miután egy interneten fellelhető fotón is jól látható volt, hogy épp a Groupama Arénában volt személyesen, a szakvezető jelezte neki, hogy emiatt megduplázza az eredetileg tervezett félmilliós büntetést, így egy milliójába került a játékosnak a budapesti túra. A középpályás egyébként vasárnap pályára lépett a DVTK második csapatában, amely 2-1-re kikapott Fehérgyarmaton. Ezen egyébként többen visszajátszóként játszottak a diósgyőriektől, többek között Makrai Gábor is, akinek hozzáállásával nem elégedett a csapat vezetőedzője.  

 

Fegyelmi: súlyos büntetést kapott a verekedésért a Fradi! - NB1.hu

Legfrissebb híreink