Bognár szerint nyugodtabb lehetett volna a szünetük

Három meccs óta tart a széria.

Forrás: Paksi FC

Még pénteken történt, hogy a Paks hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a bajnokság eddigi kellemes meglepetésével, a Kisvárdával.

A találkozó lefújása után a tolnaiak karmestere, a második góljukat szerző Bognár István a következőket nyilatkozta a klubhonlapnak:

„Az első félidőben akár többgólos előnyt is szerezhettünk volna, és a fordítás után sokkal nyugodtabban is mehettünk volna a szünetre. A második játékrészben már hiányzott az átütő erő a csapatból. Csak lehetőségeink voltak, de nagy helyzeteink nem adódtak, így azt kell mondjam, reális a döntetlen. Sajnálhatjuk ugyanakkor, hiszen - ahogy már említettem - az első negyvenöt percben még több gólt is szerezhettünk volna. Van ilyen, mikor egy csapat sajnos nem tud zsinórban meccseket nyerni, tavaly is volt hasonló, de olyan is, hogy ötöt húztunk be egymás után. Persze ezt a nyeretlen sorozatot minél előbb meg szeretnénk szakítani, ettől függetlenül nem állunk rossz helyen a tabellán, és lassan vége az első körnek. Összességében nem rossz tíz találkozó mögöttünk” 

A Paks harmadik meccs óta nem nyert.

Legfrissebb híreink