Bognár örült, hogy hátrányba került a csapata - reakció

Két meccset értékelt a tréner.

Forrás: paksifc.hu

MInt ismert, egy nap alatt két edzőmeccset játszott a Paks, először a Szentlőrinc, majd a Pécs ellenfelet. Bognár György mind a két ellenfelet méltatta, ráadásul a második meccsen örült is annak, hogy hátrányba került a csapata.

Szentlőrinc SE - PAKSI FC 0 - 2

Bognár György értékelése: „Szerintem az edzőmérkőzéseknél nincs jobb felkészülés. Nem lehet olyan intenzitással edzeni, mint amit a meccsek adnak. A Szentlőrinc nagyszerű ellenfél volt. Örültem neki, hogy akik a tartalékcsapatunkban játszanak, most nálunk is megmutathatták magukat. Jó teljesítményt láttam, és a fiatalok ellenére nem tört meg a ritmusunk. Jó meccsnek értékelem ezt a találkozót.”

 

Paks: két meccs, öt gól - NB1.hu

 

 

PMFC - PAKSI FC 1 - 3

Bognár György értékelése: „A Pécs remek ellenfelünk volt. Rendkívül jó felfogásban és filozófiával játszanak, talán az egész NBII-ben a legjobb az hozzáállásuk. Agresszívak, labda felé védekeznek és bátran felvállalják a futballt, így ez a meccs minden edzésnél többet ért. Motiváltak voltunk, játékosaink csinálták, amit kértünk tőlük. A találkozó első felében kicsit bealudtunk, de ez betudható volt annak, hogy korán érkeztünk, és, akik most pályára léptek, még az előző meccset is meg kellett várniuk. Még örültem is, hogy aztán 1-0-ra vezetést szerzett a PMFC, hisz’ így igazán kemény faladat volt fordítani.”

Legfrissebb híreink