Bódog megfúrása: Lipták ezúttal is elmondta a véleményét

Miskolc - A teljes szezon kuka - mondta.

Forrás:

Lipták Zoltán szerint „a Diósgyőr teljes szezonja kuka”, még úgy is, hogy a csapat bennmaradt az NB I-ben. A válogatott védő tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, hogy a játékosok buktatták-e meg Bódog Tamást, a korábbi vezetőedzőt.
 
Lipták a bajnok Videoton felett aratott 2–1-es győzelem után a legfontosabbal kezdte nyilatkozatát: köszönetet mondott a páratlan diósgyőri szurkolótábornak.
 
„Le a kalappal a szurkolók előtt, csodálatos, amit itt, az új stadionban produkáltak – mondta a DVTK védője az M4 Sportnak. – Nagyon nem lett volna korrekt, ha kiesünk, mert ilyen szurkolótábora senkinek nincs az elsősosztályban. Nagyon nagy mértékben köszönhető nekik, hogy nem estünk ki.”
 

Lipták úgy nyilatkozott, hogy a Videoton elleni mérkőzés – ahogy vezetőedzőjük, a mérkőzés napján 38. születésnapját ünneplő Fernando Fernández Escribano kérte tőlük –„egy döntő volt számukra”.
 
„Olyan volt, mint egy BL-döntő, akárki jött fel a Videoton részéről, nekünk meg kellett nyernünk ezt a mérkőzést. Hála istennek, hogy a Fradi is odatette magát, és egy ikszet tudott hozni a Balmaz ellen.”
 
Lipták a bentmaradás ellenére közel sem elégedett, kritikusan fogalmazott a csapat idényével kapcsolatban: „Ez az egész szezon egy kuka, bár itt a végén sikerült egy slusszpoént összehoznunk.”
 
A válogatott védő megragadta az alkalmat, hogy eloszlassa azokat a pletykákat, amik szerint a játékosok buktatták meg az előző vezetőedzőt, Bódog Tamást, akit még május 23-án állítottak fel a kispadról.
 
„Annyit azért had mondjak el, hogy sok pletyka meg szóbeszéd járta, hogy mi Bódog Tamás ellen játszottunk, hogy megfúrtuk őt, de ez egyáltalán nem így volt. Mi tiszteljük, én is személy szerint tisztelem Bódog Tamást, egy rendkívül felkészült szakembernek tartom. Szóba sem került, hogy Bódog Tamás ellen játszottunk volna, amit Bódog Tamás megkövetelt, azt maximálisan végrehajtottuk. Ezt mindenképpen el akartam mondani, mert nagyon sokat kaptunk emiatt” – mondta Lipták, aki azt ígérte, hogy a jövőben kárpótolják a szurkolóikat.

Legfrissebb híreink