Bödét felhívta a Vidi edzője?

Elképesztően kemény információval rukkolt elő a promotions.hu csapata, meglehet, hogy a 2019-es év átigazolási sztorijával.
 
Ki másról lenne benne szó, mint Böde Dánielről, a Fradi-drukkerek talán legnagyobb kedvencéről, akit őszintesége és a játéka miatt egyébként a többi csapat drukkerei is elismernek. 
 
Az információ egyébként – eddig legalábbis – sem megerősítve, sem cáfolva nem lett az érintettek részéről.
 
 
 
„Távozna a Fradiból az utóbbi évek legeredményesebb csatára, úgy tudjuk, a fehérváriaknál is felmerült a neve.
Bödét felhívta a Vidi vezetőedzője
 
Azután, hogy Böde Dániel a Mezőkövesd elleni hazai bajnokin lecserélésekor kendőzetlen dühhel hagyta el a pályát, s a kispadon a kabátját a földhöz vágva kiabált – minden bizonnyal Szerhij Rebrovnak címezve mondanivalóját –, lehetett sejteni, hogy rövid úton távozni szeretne a Ferencvárostól. Először az terjedt el róla, hogy azonnal szerződést bontana, illetve, hogy Rebrov tüstént meg is szabadul tőle, aztán csitultak a kedélyek, és „csak” egy hétre került ki a keretből.
 
Nyíri Zoltán, a Ferencváros ügyvezető alelnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában kedden megerősítette, Bödét csak ideiglenesen rakta ki a keretből a vezetőedző, így, a többiekkel együtt kezdte el a munkát kedden.
 
Információink szerint a Ferencvárosban összesen száz gólnál tartó támadó legnagyobb vágya, hogy eligazoljon a Fradiból, nem szeretne tovább Rebrovval dolgozni. A csatár közvetlen környezetéből úgy tudjuk, a Videoton vezetőedzője felhívta telefonon, s mindkét fél részéről lenne fogadókészség az üzletre. Emellett két külföldi csapatnál is szóba jött a neve.
 
A Blikknek december végén azt mondta a labdarúgó, hogy nem zárkózna el a légiósélettől:
 
Madocsán építkeztem, mindig is ott volt az otthonom. Ha úgy adódna, természetesen elfogadnék egy külföldi ajánlatot. Lefociznám, amit le kell, és jönnék haza a családhoz.
Böde Dániel élő szerződés köti a budapesti zöld-fehér klubhoz.
 
A Videotont és a Ferencvárost is kerestük, de egyik klubnak sem szokása reagálni ilyen érzékeny átigazolási témákra. Ha mégis befut tőlük valamilyen tájékoztatás vagy egyéb információval tudjuk gazdagítani a cikkünket, frissítjük.”
 
Az nb1.hu is hasonlóan zárja a cikket, mint honlaptársunk: amint valamelyik fél bárhol, bármikor, bárhogyan reagál az értesülésre, akkor, mint mindig, amint értesülünk róla, közzétesszük!
 
És még valami: a Fradi és Szerető Kriszofer kapcsolatát is a promotions.hu tárta fel...

Legfrisebb híreink