Böde középhátvéd volt Vukmirék ellen, Bognár panasza - reakciók

Egy gól döntött.

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu

Felkészülési meccset játszott egymással a Szent Gellért Fórum melletti edzőpályán szombaton a Szeged és a Paks. Az NB II-es csapat felvette a versenyt Bognár György együttesével, ám a tolnaiak a második félidő elején egy góllal eldöntötték a találkozót. 

 

A GÓL TÖRTÉNETE:

52. perc: Haraszti ugrott ki egy pontos labdával a bal oldalon, majd befelé cselezett, és már a tizenhatoson belülről a hosszúba tekerte a labdát. 0-1
 

Szeged-Csanád Grosics Akadémia-Paks 0-1 (0-0)

Szeged: Varga B. – Kővári, Papp M., Deák, Mohl – Simon Á., Lestyán – Dobos, Dobronoky, Gajdos – Germán. A 2. félidőben: Takács J.- Ódor, Moga, Pejovic, Bitó - Rózsahegyi, Oláh - Gréczi, Grumic, Varga Sz. - Haruna
Paks: Holczer (Rácz, a szünetben) – Lenzsér, Böde (Lorentz, 60.), Szabó J. (Gévay, 60.) – Osváth, Bertus (Kulcsár, a szünetben), Papp K., Bognár I. (Szakály, 60.), Haraszti (Bognár D., 60.) – Sajbán M. (Nagy R., 60.), Ádám M. (Szendrei, 64.)

gólszerző: Haraszti (52.)

 

Dragan Vukmir (Szeged): "Elégedett vagyok a csapattal. Nagyon kemény hét után mentünk bele ebbe a mérkőzésbe. Hét edzés van ezen a héten a csapat mögött, keményen dolgoztak a játékosok és mai nap is csak jót mondhatok róluk. Egyenrangú ellenfelei voltunk az élvonalbeli Paksnak, sok helyzetet dolgoztunk ki, a játékban is láttam bíztató jeleket. Ha ezen az úton haladunk, szép tavasz vár ránk."

Bognár György (Paks): "Sajnos a pálya talaja eléggé fagyott volt, így nehéz volt rajta játszani, de összességében jól szolgálta a felkészülést ez a mérkőzés. Nagyon erős, jól játszó ellenfelet győztünk le."

Legfrissebb híreink