Böde átvette a "búcsúdíjat", majd üzent a Fradinak

A klub BL-esélyeit is latolgatta.

Forrás: fradi.hu

 

Mint ismert, a bajnokság befejezését követő hagyományos szurkolói szavazáson a Ferencváros drukkerei úgy döntöttek, hogy Gera Zoltán (2016, 2017) és Miha Blazic után ezúttal Böde Dániel kapja meg az Év Fradi-futballistájának járó elismerést. Az új idénytől már a Paksi FC-t erősítő Böde szerdán vette át jutalmát, ekkor nyilatkozott a Ludogorets ellen készülő csapat BL-esélyeiről is.

"Meglepődtem a díjon, de úgy gondolom, ez nem az idénybeli teljesítménynek szól, hanem inkább a szimpátiának, és így is fogom fel. A Fradinál most volt a legkisebb játékosmozgás, ez a legfontosabb, így szerintem jó esélyekkel lép pályára a csapat a Ludogorec ellen. Bízom benne, hogy tovább is jutnak" - fogalmazott Böde.

 

Nyíri Zoltán ügyvezető alelnök is megszólalt. "Dani az elmúlt hét évben olyan mély nyomokat hagyott a szurkolók szívében, hogy amikor ő hazatér - ahogy én mondom, otthonról haza -, akkor ez a tetszésnyilvánítás egyáltalán nem meglepő. Ha szavaztam volna, én is rá tettem volna a voksomat" - mondta.

Legfrissebb híreink