Böde átigazolása: fontosat mondott a menedzsere

Csak két csapat létezik a támadónak.

A szurkolók szeretetétől meghatottan állt a színpadon Böde Dániel, a Ferencváros ikonja a klub 30. bajnoki címét ünneplő fiesztán, ahol búcsúbeszédre készült, de azt végül elütötte egy poénnal: „Ma este biztosan itt maradok!”. Később az M4 Sportnak azonban kifejtette, mi nyomja a lelkét.
 
Nem hivatalos, még nincs száz százalékig eldöntve, de amit a szurkolók tudnak… Az valószínű – utalt a nyári távozására a 32 éves csatár. – Nehéz úgy, hogy az utóbbi két hétben gyakorlatilag mindig sírva megyek edzésre. Ha a szívemre hallgatok, itt maradok, ha az eszemre, akkor elmegyek. Maradtam volna még, de az élet, most úgy tűnik, úgy hozta, hogy váltanom kell – magyarázta Böde, aki még a téli szünet előtt egy lecserélése alkalmával a földhöz vágta a kabátját, ezért Szerhij Rebrov vezetőedző egy meccsre száműzte a keretből, majd a tavasszal is csak epizódszerepet kapott.
 
Stijacic Radovan „Raso” menedzser a Borsnak elárulta, egy-két héten belül eldől a 25-szörös magyar válogatott focista sorsa.
 

A csapat most szétszéledt, de hamarosan leülünk egyeztetni a jövőről. Az nem titok, hogy Dani nem elégedett a helyzetével, nem az edzővel van baja, egyszerűen szeretne többet futballozni. Jelen helyzetben a távozására van nagyobb esély, de sosem lehet tudni. Kíváncsiak vagyunk, mik a tervük vele a Fradinál. Számára csak a Fradi és a Paks létezik, mert ebben a két klubban érzi otthonosan magát. Dani döntéseit sosem a pénz, hanem az érzelmei határozzák meg, így ha váltani kell, valószínűleg visszamegy Paksra. Habár sokan érdeklődnek iránta, senkivel sem kezdtünk el tárgyalni, mert tiszteletben tartjuk az FTC-t – árulta el „Raso”.
 
Köztudott, hogy a háromgyermekes Böde család a Pakshoz közeli Madocsán él az elmúlt években épített családi házukban. És mint az nb1.hu hétfőn jelezte, valóban Paks lehet a befutó, ha távozik.

Legfrissebb híreink