Balhé Újpesten: újabb kemény videó

Profi ökölvívó ellen tettek feljelentést.

Szombat este óta özönlenek az információk az nb1.hu-hoz az Újpest-Vidi mérkőzésen történt balhéval kapcsolatban. Rendőrségi forrásaink például azt állították, hogy nemcsak a lelátón, hanem a stadion mögött sem volt minden rendben. Azt, hogy igaz volt a jelentés, az alábbi videó bizonyítja, továbbá a 24.hu-nak válaszként küldött közlemény a zsaruk részéről:
 
 

 
„A BRFK IV. kerületi Rendőrkapitánysága az esettel összefüggésben garázdaság bűntett miatt indított büntetőeljárást, mely során 1 főt a helyszínen elfogtak. A rendőrök a férfi előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A rendőrök továbbá 1 főt állítottak elő rendzavarás szabálysértés miatt, vele szemben a rendőrség szabálysértési eljárást kezdeményezett. Az esettel kapcsolatban a kamerafelvételek és adatok elemzése folyamatban van, a rendőrség a garázdaság miatt indított büntetőeljárás keretein belül vizsgálja az esetlegesen felmerülő további bűncselekményeket, jogsértéseket."
 
Az nb1.hu-t azóta többen is tájékoztatták, hogy a biztonságiak között B. Zsolt is látható, aki profi ökölvívó. 
 
Viszont az ő tettének a megítélése sem az nb1.hu hatásköre, mert focihonlap vagyunk, nem pedig nyomozóhatóság vagy ügyészség. Az viszont tény, hogy az egyik politikai párt feljelentést tett ellene. A meccs után a rendőrök egyébként a secusokat kérdezték, utóbbiak közül történt az őrizetbe vétel.
 

Legfrissebb híreink