Az Újpest trénere a nemzetközi kupaszereplésről beszélt

Nebojsa Vignjevics a Puskás Akadémiát dicsérte.

A Loki bravúros győzelme miatt győzelmi kényszerben léptek pályára az újpesti játékosok a Pancho Arénában. A lila-fehérek elbírták a terhet, és szemszögükből egy szerencsés góllal értékes három ponttal gazdagodtak a Puskás Akadémia ellen. Az Újpest az 1-0-s győzelemnek hála tapad a képzeletbeli dobogó harmadik fokán álló DVSC-re, a cívisvárosiak előnye mindössze egy egység. A jelek szerint komoly harc lesz a bronzért, és ebbe a küzdelembe a Honvéd és az MTK is simán beleszólhat.
 
Nebojsa Vignjevicset nem lepte meg, hogy csapatának meg kellett izzadnia a sikerért a felcsúti stadionban. Az Újpest vezetőedzője szerint a Puskás keretét jó játékosok alkotják, így az ellenfelek számára fel van adva a lecke.
 
"Rendkívül feszült és fontos mérkőzés volt mindkét együttes számára a mai, hogy megerősítsék a helyüket a tabellán, nekünk pluszban az is, hogy közelebb legyünk az európai futball porondjához. Sok futást és harcot láthattunk ma, kevés helyzettel, és úgy alakult, hogy számunkra született egy szerencsés gól. Ahogy korábban is mondtam, a PAFC jó erőkből álló alakulat, ellenük sosem tudhatod, hogy mit hoz a találkozó” - idézi a szakembert az ujpestfc.hu.
 
Az Újpest a jövő héten a Diósgyőrt fogadja.

Legfrissebb híreink