Az Újpest és a szokásos tulajdonosváltás: kőkemény válasz érkezett

Megszólalt az ügyvezető.

Forrás: Újpest FC

Az utóbbi hónapokban többször is felkapott volt a téma a hazai sportsajtóban, miszerint hamarosan tulajdonosváltás jöhet az Újpestnél. Az nb1.hu nem írt ilyenről, mindössze lapszemléztük azt, hogy konkrét névként felmerült Garancsi István, a MOL Fehérvár FC tulajdonosának neve Roderick Duchatelet esetleges utódjaként.

A bajnokság zárása és a Magyar Kupa-győzelem után szezonértékelésként az nso.hu készített interjút a lilák ügyvezetőjével, Berta Csabával. Rákérdeztek a tulajdonosváltásra is, ezt idézzük - íme:

"– Várható-e tulajdonosváltás az Újpestnél? Úgy hírlik, a nyáron ez az évek óta rebesgetett pletyka valósággá válik.
– Az elmúlt négy évben havonta, kéthavonta felvetődik a kérdés... Nem unják még ezeket a pletykákat? És kérdezem, miért kellene egy klubnak, amelyik csak a hivatalos oldalán és hivatalos platformokon kommunikál, spekulációkba bocsátkoznia, egyáltalán reagálnia a pletykákra? Ha lenne is szó ilyesmiről, nem az ügyvezető hatásköre erről kommunikálni. Ha bármelyik klubnál tulajdonosváltás történik, azt a hivatalos, sajtónyilvános tájékoztatón jelentik be, nem pedig az idényzáró interjúban."

Az Újpest a következő szezont az újonnan alakuló Európai Konferencia-liga selejtezőjében kezdheti. 

Legfrissebb híreink