Az MTK-tól elküldött edző elmondta, mikor állhat munkába

Feczkó Tamás az ajánlatairól is beszélt.

Forrás:

Feczkó Tamás 2017-ben ült le az MTK kispadjára, de a kék-fehérek nemrég elköszöntek tőle. A szakember a Digi Sport napindító műsorában vendégeskedett. Feczkó szerint nagyon kiegyenlített az élvonal, egy rosszabb szériával nagyot eshet egy csapat, de néhány győzelemmel komolyat lehet előrelépni a táblázaton. Az MTK-val kapcsolatban elmondta, minőségi játékosok intettek búcsút a csapatnak, és őket nem tudták megfelelően pótolni. Télen Schäfer András a Genoa együtteséhez igazolt. Feczkó elárulta, nagyon büszke, hogy ő is részt vett a játékos "felépítésében". Szerinte a fiatal tehetség hamarosan a Serie A-ban is bemutatkozhat.
 
Az edző az MTK-nál eltöltött időszakkal kapcsolatban hozzátette, csak a szépre emlékszik, és bízik benne, hogy a fiatalok hamarosan húzóemberekké válnak a fővárosi csapatban. 
 
Feczkót a jövőjéről is megkérdezték. A tréner már a kirúgása napján két csapattól is kapott ajánlatot, és azóta is több helyről keresték, de júniusig nem szeretne munkába állni. A szakember reményei szerint NB I-es csapatnál köt majd ki, de azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy egy NBII-es klubot vezessen a legmagasabb osztályba.

Legfrissebb híreink