Az MTK edzője lehet Feczkó, de Balmazújvárosban még reménykednek

Balmazújváros - Még a héten bemutathatják a fővárosiak.

Forrás:

A Nemzeti Sport értesülései szerint Feczkó Tamás lesz az élvonaltól idén búcsúzó MTK labdarúgócsapatának új vezetőedzője.

 
A sportnapilap információi szerint a felek szóban már megállapodtak, csak pár apró részletet kell tisztázni a stábtagokat illetően, és várhatóan még a héten hivatalosan is bejelentik az érkezését.

 

Eközben Tiba István klubelnök a dehir.hu-nak úgy nyilatkozott, remélik, az edző marad az újonc csapatnál.

„Nagyon jól együtt tudunk dolgozni Feczkó Tamással, nagyon szereti őt mindenki a városban. Bízom benne, hogy meg tudunk vele állapodni, szeretném, ha maradna. Tudom, hogy keresik több helyről, de azt hiszem, az egy újabb kihívás lenne neki, ha maradna, s bizonyítanánk, hogy igenis bent lehet maradni az NB I-ben. Tudom, hogy ezt most sokan megmosolyogják, de akkor is megmosolyogtak, amikor arról volt szó, hogy mi is feljuthatunk az élvonalba, s lám-lám mégis sikerült. Természetes, hogy egy újonnan feljutott csapatnak az első szezonban az lehet a célja, hogy megkapaszkodjon az NB I-ben, erre én alkalmasnak találom mind a szakmai stábot, mind a játékosállományt. Persze azért erősítenünk kell, mert szeretnénk az élvonalban is meglepetést okozni” – nyilatkozta a Debrecen Televíziónak Tiba István.

A balmazújvárosi klub 1912 óta működik, most először jutottak az élvonalba. Tiba István azt mondja, öt éve építik újjá a stadionjukat és a csapatukat is. Arra ők sem számítottak, hogy ilyen hamar eredménye lesz, de most hatalmas az öröm Balmazújvárosban.

 

Legfrissebb híreink