Az FTC játékosa ezt kérte a szurkolóktól a Vidi elleni csúcsmeccs előtt

 
Szombaton igazi csúcsrangadót rendeznek az OTP Bank Ligában, hiszen a listavezető Ferencváros a második helyen tanyázó MOL Vidi csapatát látja vendégül. A két együttes között jelenleg nyolc pont a különbség, így a fehérváriak vállát győzelmi kényszer is nyomja majd a Groupama Arénában. Érdekesség, hogy Marko Nikolics csapata ebben a szezonban nem szenvedett vereséget a zöld-fehérek ellen, pedig már négy tétmeccset játszottak. 
 
A fradi.hu-nak Miha Blazic osztotta meg a gondolatait a "bajnoki döntő" előtt. A szlovén védő szerint mindig kemény meccset játszanak a Vidivel. Hozzátette, a szurkolók támogatására is nagy szükségük lesz. 
 
"Mindig kemény meccset játszunk a Vidivel, ez most sem lesz másképp. Biztos vagyok benne, hogy rendkívül agresszív mérkőzés lesz mindkét csapat részéről. Nem szabad azzal foglalkoznunk, mi történt tavaly ilyenkor, nekünk magunkra kell figyelnünk. Magabiztosan kell kivonulnunk a pályára, a szurkolók támogatására is szükségük van a győzelemhez!" - nyilatkozta a bekk. 
 
Blazic a beszélgetés során kitért a Vidi elleni nyeretlenségre is. A bajnokságban egy 2-2-es döntetlen mellett december közepén 2-1-es vereséget szenvedtek a székesfehérvári stadionban. A Magyar Kupában pedig a Fejér megyeiek oda-vissza legyőzték a listavezetőt.
 
"Néha nekik ment jobban a játék, néha pedig nekünk, voltak jó fázisaink mindegyik összecsapáson. Nyilvánvalóan van egy kis tüske bennünk, hogy nem sikerült még őket legyőznünk, de mi vezetjük a bajnokságot. Két hasonló kvalitású csapatról van szó, nüanszok dönthetnek az ilyen rangadókon. Tudom, hogy még egyszer nem engedhetjük meg, hogy két pontrúgás után is betaláljanak, mint ahogy azt a kupában tették. Egy biztos, nagyon egyben van most a csapat, erre kell építenünk" - mondta a légiós.
 

Legfrisebb híreink