Az egyik rivális volt kameruni középpályását igazolta le a Kisvárda

Hivatalos bejelentés.

Hatalmas harcban van az NB I-es tagság megőrzéséért a Kisvárda, a csapat irányítói meg úgy érezték, a sikeres szerepléshez újabb játékos szerződtetésére van szükségük. A klub nemrég ugyanis az alábbi átigazolást jelentette be:
 
„A legutóbb Mezőkövesden szereplő középpályás, Patrick Mevoungou kisvárdai színekben játszik a bajnokság hátralévő részében. A rutinos, 33 éves játékossal a kövesdiek még az átigazolási időszak letelte előtt szerződést bontottak, így szabadon igazolhatóvá vált. A szakmai stábunk úgy ítélte meg, hogy a középpályán még ráfér az erősítés a csapatra a célok, tehát a bennmaradás kiharcolása érdekében, így lecsapott a szabaddá vált futballistára.
 
A kameruni Mevoungou az ősszel szerepelt azon a mérkőzésen, amelyen a Mezőkövesd 2–1-re nyert Kisvárdán. A bajnokság első felében összesen 13 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz, tízszer a kezdőcsapat tagjaként, háromszor pedig csereként.
 
Patrick Mevoungou első magyarországi klubja a Győri ETO volt 2013-ban, onnan 2015 januárjában a líbiai Ahly Tripolihoz igazolt. Magyarországra 2016 nyarán igazolt vissza, előbb a Mezőkövesd, majd a Diósgyőr, a Puskás Akadémia és újra a Mezőkövesd játékosa lett. A 188 centis, ballábas védekező középpályás eddig 75 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, gólt még nem szerzett.
 
A játékos aláírta szerződését, a vezetőség azon dolgozik, hogy a versenyengedélye is minél előbb rendben legyen.”
Mint ma már jeleztük, remek kisvárdai széria tört meg a hétvégén a Vidi ellen, de a gárdának lesz három életbevágóan fontos hazai mérkőzése a bajnokság hátralévő részében.

Legfrissebb híreink