Átigazolás: nagyot gyengíthet az MTK az egyik nagy riválisán

26-szoros magyar válogatottról van szó.

Forrás:

A téli átigazolási szezonban eddig a legtöbb érkezőt az MTK tudja felmutatni, ami érthető, hiszen a 11. azaz a kieső helyen vonulhattak téli pihenőre.

Az átigazolási terveknek a jelek szerint még mindig nincsen vége, mert az nso.hu nemrég azt jelezte, hogy a kék-fehérek szívesen szerződtetnék az Újpest szélsőjét, Stieber Zoltánt, aki korábban Zalaegerszegen már dolgozott együtt Márton Gábor vezetőedzővel.

Stieber eddig 26 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban, a 2016-os Eb-n gólt szerzett az Ausztria ellen 2-0-ra megnyert csoportmeccsen.

Stiebert a Transfermakrt 200 ezer euróra értékeli, ám az Újpest most kaphat érte utoljára pénzt (ha csak nem hosszabbítanak vele), mert a nyáron lejár a szerződése.

Az MTK a megszerzésével két legyet üthetne egy csapásra, mert tovább bővülne a játékoskerete, ráadásul gyengítené egyik legnagyobb riválisát, mert az Újpest éppen előtte áll a táblázaton és szintén a bennmaradásért harcol...

AZ MTK TÉLI ÉRKEZŐI
Andrej Kadlec (szlovák, SKF Sered – Szlovákia), Futács Márkó (Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Szakály Dénes (BFC Siófok), Szépe János (Mezőkövesd), Sztefan Szpirovszki (északmacedón, FK Mariupol – Ukrajna), Szlobodan Rajkovics (szerb, Topolyai SC – Szerbia)
 Branislav Sluka (szlovák, MSK Zilina – Szlovákia, kölcsönbe)

Legfrissebb híreink