Átigazolás: Lanzafame kipakolt?

És akkor még az esetleg hazatérő válogatottról „nem is szóltunk”! FRISSÍTVE!

Forrás:

Június 14-én az nb1.hu elsőként írta meg, hogy információik szerint a Honvéd vezetői szeretnék, ha a legutóbbi bajnokcsapatból Ikenne-King Patrick és Davide Lanzafame is visszatérne. Előbbivel ez már megtörtént, a héten meg az lett a slágertéma, hogy az olasz is így tesz majd.

Tegnap viszont délelőtt olyan hírek is napvilágot láttak, hogy hiába egyezett meg egymással a Ferencváros és a Honvéd a klubváltásról, a támadónak nézeteltérései támadtak a Fradival a távozás feltételeiben.

 

A következő fordulat szombat este 20.49-kor következett be, amikor az nb1.hu esemest kapott, melyben informátorunk – aki nem először segíti a munkánkat – arról adott jelentést, hogy Davide Lanzafame kipakolt a Fradi-öltözőből.

 

Fontos tudni, hogy az FTC nem kommentál átigazolási híreket, mikor a csatárral kapcsolatban a Honvédnál érdeklődtünk a legújabb/hivatalos fejleményekről, a kispestiektől ugyanezt a választ kaptuk.

A Honvéd ma egyébként Pakson játszik, az nb1.hu úgy értesült, mintegy 1000 kispesti tart a mérkőzés helyszínére, hogy jelezzék, továbbra is kiállnak a kedvenceik mellett, az UEFA-ról alkotott véleményük meg semmit nem változott. Sőt...

 

Híreink szerint a drukkerek között téma Lanzafame (esetleges) visszatérése. A személyével kapcsolatban, amiatt, hogy elment a Fradiba, megoszlanak a vélemények, de abban gyakorlatilag mindenki egyetért, hogy erősítés lenne a csapatnak.

 

A Kispest-fanatikusok úgy tudják, hogy akár már a következő fordulóban pályára léphet, ami azt is jelzi, hogy döntő részük szeretné is ezt. Ám a szurkolók azt is rebesgetik, hogy Varga Roland megszerzéséről is szó van (ő most is együtt edz a Fradival, így erre nem látszik esély), de arról is mesélnek egymás között, hogy az „új tulajok  továbbra is meg akarják szerezni Feczesin Róbertet.”

 

FRISSÍTÉS: HÉTFŐ, 11.36: Eldőlt az olasz sorsa, új fejlemények a linkre kattintva érhetőek el

 

12.20: A Fradi hangulatos videóval is búcsúzott a csatártól, mely a linkre kattintva érhető el

 

FRISSÍTÉS: 12.58: Lanzafame utolsó csapata - részletek a linkre kattintva érhetőek el

Legfrissebb híreink