Argentin futballista érkezhet a Fradihoz

Állítólag hamarosan megérkezik Budapestre.

Forrás: inforegion.com.ar

Az nb1.hu-n már december 15-én írtunk arról, hogy a Fradi sportkoordinátora, Hajnal Tamás Dél-Amerikába utazott játékosokat megfigyelni: "Az nb1.hu Hajnal szakmai kirándulásával kapcsolatban úgy értesült, hogy argentin játékosokat ajánlott elsősorban a vezetőség figyelmébe, olyanokat, akik az ottani bajnokságban olyan csapatokban játszanak, akik a mezőny első felében szerepelnek" - írtuk a cikkünkben.

 

Fradi: jönnek az argentinok? - NB1.hu

 

 

Úgy tűnik, a jóslatunk beválik, hiszen az ulloi129.hu értesülései szerint Gastón Lódico lehet az FTC új játékosa. Állítólag a zöld-fehérek kiszemeltje pénteken elindult Budapestre. A 21 esztendős Lódico jelenleg a Lanús futballistája, argentin sajtóhírek szerint kölcsönbe érkezhet a zöld-fehér alakulathoz. A középpálya több posztján is bevethető játékos 2018-ban debütált a Lanús együttesében, ebben az esztendőben 1791 percet kapott a bizonyításra a tétmeccseken. A jó bemutatkozást követően a 2019-es éve nem úgy sikerült, ahogy eltervezte, csak 264 minutumot tölthetett a pályán. 

Gastón Lódico szerződése egyébként nyáron lejár jelenlegi klubjánál. A Transfermarkt 1,5 millió euróra becsüli az értékét. 

Megvan, melyik magyar U21-es válogatott játékost vinné a Fradi - NB1.hu

 

 

Legfrissebb híreink