Aranyszavak: Rebrov nem változtat fontos elméletén

A csapattal is bulizna az ukrán szakember.

Forrás:

Bár a Honvéd ellen 3-2-es vereséget szenvedett a Fradi, a Vidi Puskás Akadémia elleni botlásával biztossá vált, hogy 30. alkalommal is felülhetnek a magyar futball trónjára. Az egész évben mutatott remek teljesítménnyel kezdte értékelését Szerhij Rebrov vezetőedző is, amikor a sajtó képviselői elé állt, valamint hangsúlyozta, továbbra is kitart legfontosabb elve mellett, mely szerint kijelöli a kezdőcsapatot. 
 
– Gratulálni szeretnék a szurkolóknak, és a klubnál dolgozóknak, ehhez az eredményhez. Nagyon különleges, hogy négy meccsel a vége előtt ezt a bajnokságot letudhattuk. Nagyon sok munkánk van hátra az európai színtérre lépéshez – mondta, majd rátért a mérkőzésre. – Az első félidőben nem voltunk elég agresszívek, a második félidőben már láthattuk azt a hajtást, amit elvárhatunk a fiúktól. Ennek ellenére sajnos sok hibát vétettünk. Nagyon nehéz meccs volt, ezért szoktam mondani, hogy ez egy kemény bajnokság, mert ilyen csapatok vannak. Ettől függetlenül kicsit nehéz helyzetben is voltunk, mert egy ilyen eredmény után talán a fiúk egy kicsit jobban megnyugodtak, és kevésbé voltak agresszívek.
 
Az nb1.hu kérdésére azt is elárulta a tréner, hogy most hagyja a játékosokat ünnepelni, kapnak két nap pihenőt, de azt követően ugyanolyan erőbedobással folytatják, mint eddig. Azt is elmondta, talán a válogatott szereplésre készülő játékosok miatt változtatnak a struktúrán egy kicsit, de továbbra is azok fognak játszani, akik edzésen ezt kiérdemlik munkájukkal, motiváltságukkal. 
 
– Ez a munka mindig nehéz egy olyan edzőnek, aki bajnoki címre akarja vezetni csapatát. Ez egy nagyon nehéz munka. Annak örülök, hogy a játékosok szemléletén és hozzáállásán láthattam a legnagyobb változást. Nem tudom megmondani, hogy nehezebbnek vagy könnyebbnek láttam előzetesen. Annak örülök, hogy látom, a fiúk akarnak és azt a struktúrát és szemléletet próbálják a pályán kivitelezni, ami az én elképzelésem – válaszolta már arra a kérdésre, hogy ilyennek képzelte-e el a munkát a csapat élén.
 
Végül arra is kitért, hogy ha csapata meghívja, velük is ünnepel, hiszen ez mindannyiuk sikere, de természetesen a családjával külön fog. Már hívták is, hogy gratuláljanak.
 
A Honvéd trénere, Híres Gábor is gratulált a sikerhez, valamint elmondta, külön öröm, hogy a bajnokot tudták legyőzni. Bővebben a linkre kattintva.

Legfrissebb híreink