Akár vezetőségi tag is lehetne a Kispest egyik ikonja

Persze szívesen játszana is még.

Forrás: honvedfc.hu

A sportklub.rs-nek adott interjút a Honvéd ikonja, Djordje Kamber a bennmaradás kivívásáról, valamint a jövőjéről is beszélt.

A játékos elmondása szerint nem szerettek volna a Vasas vagy a DVSC sorsára jutni, hogy egy sikeres év után, ahol ötödik helyen zártak a bajnokságban, valamint megnyerték a Magyar Kupát, kiesnek az NB I-ből. Hatalmas kö esett le az összes Honvéd-játékos szívéről, miután lefújták a Budafok elleni meccset, és még az is elárulta a szerb portálnak, hogy a vezetőség félre is tett számukra egy jutalmat, amennyiben legyőzik a Budafokot és a Fradi, de ezt hamarabb megkapták, hiszen már most vasárnap biztossá vált a bennmaradásuk az élvonalban.

Kamber évek óta alapember Kispesten, a 2017-es bajnokcsapat egyik alapköve volt, azonban ebben a szezonban csupán 20 mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben, ezekből 13-szor volt kezdő a hlsz.hu adatai szerint. A szeon végén lejár a szerződése, a jövőkéről így nyilatkozott:

,,Le fogok ülni a vezetőséggel, nyitott vagyok mindenre, az sincs kizárva, hogy játékosként folytatom, de elképzelhető, hogy a vezetőségben fogok tevékenykedni a továbbiakban."

Legfrissebb híreink