A Vidi válogatottjai meséltek az új stadionról

Egyikük nem is játszott a régiben.

Elkészült az új Sóstói Stadion, így három év után hazaköltözött a MOL Vidi FC. Az új aréna, amelyet a székesfehérváriak az Újpest ellen elmaradt bajnokival avatnak fel, 15 ezer férőhelyes lett.
 
 „Nagyon örülök, hogy végre visszatérhettünk Fehérvárra. Azon kevés játékosok egyike vagyok a jelenlegi keretből, aki még játszott a régi stadionban. Örömteli számomra, hogy ez a nap is egyre közelebb van, amikor újra itt játszhatunk. Remélem nagyszerű sportélményekkel gazdagodunk az új sportlétesítményben, amelyről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Remélem, hogy a körítéshez tartalom is párosul majd a részünkről és akkor tényleg olyan élményekkel lehetünk gazdagabbak hétről hétre, amilyeneket szeretnénk” – beszélt megújult otthonukról Kovács István az M4 Sportnak, aki 2012 óta erősíti a székesfehérváriakat.
 
Kovácsik Ádám, aki szintén tagja Marco Rossi bővebb keretének, a Vidi válogatott kapusa nem játszott a régi stadionban, így az első pillanatokban olyan érzések fogták el, mintha egy új csapatba érkezett volna: „Nagyon várom, hogy az első mérkőzésemet lejátszhassam Sóstón. Közel száz meccset vívtam már meg a Vidi színeiben, de sajnos még Sóstón nem sikerült futballoznom.”
 

Legfrissebb híreink