A szurkolók jelentik: Kabát Péter kalandjai a budapesti piacon

Budapest – Záporozott a „Hajrá, Újpest!” Angyalföld utolsó gólkirályának.

Forrás:

Kabát Péter azután, hogy befejezte az NB I-es pályafutását, előbb vezető lett Újpesten, majd a Győr, akkor még NB III-as csapatába igazolt. Ebben az időszakban kezdődött el a televíziós karrierje, manapság már a piacvezető kereskedelmi csatorna egyik arca lett.
 
És tegnap éppen a kedvenc piacomon forgattak vele...
 
Mint a címben utaltam rá, a piacon rengeteg futballszurkoló megfordul, az árusok és a kereskedők között meg pláne. Egyébként az a Ladinszky Attila is törzsvendég ott, aki Spanyolországban majdnem kábé akkora tiszteletnek örvendett és örvend még mindig, mint Puskás Ferenc, de Belgium és Hollandia is a lábai előtt hever, amit jelez, amikor Magyarországon járt a világ valaha volt legjobb kerékpárosa, a belga Eddy Merckx (az egyetlen, aki tényleg mindent megnyert), első dolga az volt, hogy Ladinszkyt felhívta telefonon. Belgiumról tudni kell, ott a cangásoknál senki nem népszerűbb.
 
De térjünk vissza Kabát Péterre (az, hogy miről forgattak vele és hová, nem számított senkinek különösebben, mert az már nem foci), aki akkora népszerűségnek örvendett, hogy a szurkolók jelentése szerint eléggé akadozott a forgatás. Záporoztak irányába a „Hajrá, Újpest!” kiállítások, mindenki próbált a közelébe férkőzni..
 
Ám a piaci árusok guruja a Vasas elkötelezett ultrája, ő csak annyit mondott, hogy Kabát Péterről azt a legfontosabb tudni, hogy ő Angyalföld utolsó gólkirálya!
 
A pályafutása alatt is nyilvánvaló volt, hogy a kispesti nevelésű játékos a csupaszív, őszinte játékával, az országos hírű lakótelepről elindulva, nemcsak meghódította az északi végeket, hanem nagy tiszteletet is kivívott magának, ami a mai napig tart.
 
Délen, a kispestiek és a fradisták köreiben viszont más a megítélése...
 
 

Neymar a Realban? Ronaldo elmondta a véleményét - NB1.hu

Neymar a Realban? Ronaldo elmondta a véleményét

Legfrissebb híreink